![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ok, iti respect parerea desi eu am alta!
asta e cu democratia asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Anaroxana25, sper ca nu ai de gand sa stai acum la panda, sa iti multiplici ocaziile de stres numai ca sa obtii urmatoarea dovada ca el inca mai intretine acest hobby. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In general, recidiva are loc; iar tu ai o singura sansa de a pierde ocaziile de stres inutil.
Giorgiana1, magia sexului fara obligatii atrage lumea pe site-urile de lipeli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amici isi face omul si prin alte modalitati, insa la lipeli posibilitatea tavalelii de dragul sporturilor este aproape garantata. Adesea fara obligatii inseamna contra cost. Sa ne gandim bine: barbatul din viata unei femei cauta in ditamai lumea virtuala sex cu aproape oricine ar fi dispus. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si femeia aceea spera ca el sa nu mai caute fiindca ea a aflat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Intre timp, cei doi au o relatie normala, chiar fac sex (in cazul in care el nu are deja alta oferta). Si ea e hotarata sa il paraseasca, da' numai daca il mai prinde inca o data. Sau dupa ce contacteaza un BTS. Sau dupa prima analiza HIV pozitiva. Sau dupa nunta de argint. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E un fel de Tom si Jerry, varianta nationala. Incep sa cred ca din ce in ce mai multe femei au probleme in a refuza un barbat care calca stramb. S-au terminat barbatii deci si nu mi-ati dat si mie un mail? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Anaroxana25, sper ca nu ai de gand sa stai acum la panda, sa iti multiplici ocaziile de stres numai ca sa obtii urmatoarea dovada ca el inca mai intretine acest hobby. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In general, recidiva are loc; iar tu ai o singura sansa de a pierde ocaziile de stres inutil. Giorgiana1, magia sexului fara obligatii atrage lumea pe site-urile de lipeli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amici isi face omul si prin alte modalitati, insa la lipeli posibilitatea tavalelii de dragul sporturilor este aproape garantata. Adesea fara obligatii inseamna contra cost. Sa ne gandim bine: barbatul din viata unei femei cauta in ditamai lumea virtuala sex cu aproape oricine ar fi dispus. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si femeia aceea spera ca el sa nu mai caute fiindca ea a aflat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Intre timp, cei doi au o relatie normala, chiar fac sex (in cazul in care el nu are deja alta oferta). Si ea e hotarata sa il paraseasca, da' numai daca il mai prinde inca o data. Sau dupa ce contacteaza un BTS. Sau dupa prima analiza HIV pozitiva. Sau dupa nunta de argint. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E un fel de Tom si Jerry, varianta nationala. Incep sa cred ca din ce in ce mai multe femei au probleme in a refuza un barbat care calca stramb. S-au terminat barbatii deci si nu mi-ati dat si mie un mail? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e cam greu sa respingi pe cineva din prima. mai ales ca dupa, cel putin eu ca barbat trebuie sa caut alta femeie si este extrem de neplacut. mai ales ca nu accept pe oricine. mie mi-e greu sa renunt la o relatie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:44 AM |
|