![]() ![]()  | 

Jan 10 2006, 02:29 PM

| 
	|
| 

--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28  | 

Daca as vedea si eu tigara astfel :-X, la mine e pur si simplu o tigara... :'( 

Bafta cornelia :-*  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2006, 02:50 PM

| 
	|
| 

Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37  | 

Am fumat acum prima tigara la serviciu dupa ce am luat 6 pastilute din alea.... Stiti ce gust aiurea are? parca nu are nici un gust de fapt... Ceea ce m-a facut sa ma intreb: "de ce mai fumez?"  

Ufff, voi face tot posibilul sa nu mai fumez deloc! >:(  | 

| 

| 
	|
| angeldust | 

Jan 10 2006, 05:35 PM

| 

| 

Musafir  | 

Mai ma faci de ma duc si io sa-mi iau pastilute din alea minune. 

Oricum eu si fara pastile ma tot intreb "eu de ce fumez?" intrebare intrebatoare la care nu am gasit inca raspunsul. I'm still searching :D  | 

| 

| 
	|

Jan 10 2006, 05:48 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70  | 

:o pe langa pastilute, vointa de fier. 

veti reusi voi.. :) si eu fumez la draci :fluierat:  | 

| 

| 
	|

Jan 11 2006, 12:35 AM

| 
	|
| 

Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 11-January 06 Member No.: 140  | 

hop si eu! 

m-am lasat de fumat de pe 28 decembrie. revelionul a fost ca un pishu in missisippi, am crezut ca mor. toata lumea pipa, eu ma uitam ca trasnita....dar stiti ceva? a mers. am fost tare mandra de mine pana pe data de 9 ian. cand am inceput lucru'. atunci am pus-o (de malineanu). acum pip cam vreo 2-3, idioata de mine,..:frustraree:..da' deja nu mai simt nimic...ma las definiv...asa miroase. va pup si toate bune!  | 

| 

| 
	|

Jan 11 2006, 12:46 AM

| 
	|
| 

Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 11-January 06 Member No.: 140  | 

vointa e totul, asta este. 

ps. imi explica si mie cineva care-i cazul cu contaminatu'?  | 

| 

| 
	|

Jan 11 2006, 10:17 AM

| 
	|
| 

Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37  | 

Fetele...... Azi am fumat prima tigara la 9.30. Si nu am mai fumat de ieri, de la ora 5 PM.  :) 

A avut un gust tare rau.... :( Acum gata! Chiar ca nu mai fumez! Am zis! >:( Dar ce? Sunt eu cea mai gaina? >:( Offff, va rog sa imi tineti pumnii.... ca tare mi-e greu... :(  | 

| 

| 
	|

Jan 11 2006, 10:17 AM

| 
	|
| 

--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28  | 

Hai cornelia nu te lasa. Suntem aici pentru tine :-*

| 

| 

| 
	|

Jan 11 2006, 10:21 AM

| 
	|
| 

perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49  | 

eu sunt sigura ca vei reusi...doar suntem si noi pe aici sa "te tragem de urechi" daca mai ai tentative nu?  :-*

| 

| 

| 
	|

Jan 11 2006, 10:29 AM

| 
	|
| 

Mersi, va pup pe toate, stau cu ochii pe site, sa va vad cand imi faceti semne!  :-*

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 07:00 AM | 
|    
 |