IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce parere aveti de suvite?!, ....nu stiu ce sa fac ....
geoo
post Apr 17 2007, 06:46 PM
Post #81

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stai linistita, si eu imi demonstrez patratimea capului in ultima perioada....asha ca....
oricum cam tot raspunsul cu toate variantele mi-au fost de folos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si eu ma gandeam la henna pt suvite sau chiar pt nuantarea intregului par, dar acum ca zici ca trebuie sa stai 8 h.......o vai.....never gonna'happen
Go to the top of the page

+Quote Post
arissuca
post Apr 17 2007, 06:55 PM
Post #82

Membru de Onoare

Member No.: 104

8h cu henna in par trebuie sa stea norocoasa mea persoana care poseda un fir de par incredibil de incapatanat (de ex mi-am facut de 2ori permanent in tineretea mea zbuciumata si a trebuit sa stau de fiecare data cate 90min ca sa se onduleze)...prietena mea sta 4h cu ea si se coloreaza f fain! Culmea esteIn ca ei ii iese o culoare mult mai intensa si mai frumoasa decat a mea, un roscat pe care nu l-as putea obtine nici cu vopsea profesionala, e pur si simplu superb. Eu am stat si 12 h si tot nu s-a facut ca al ei (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In schimb, daca stau doar 4h nu se coloreaza cum trebuie la radacina, asa ca mai bine sufar inca 4h decat sa refac "distractia" peste cateva zile.

+Quote Post
geoo
post Apr 17 2007, 10:00 PM
Post #83

Membru de Onoare

yoy, nashpa....am avut si eu un moment de genul asta, am vrut prin a 9-a sa ma vopsesc bruneta...am stat 30 min cu vopseaua in par (ceva de la Garnier daca nu ma insel), iar a doua zi.....NIMENI nu a observat ca eu ma vopsisem, pt ca tot satena ramasesem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De atunci m-am lasat la mana mea....

+Quote Post
geoo
post Apr 24 2007, 06:14 PM
Post #84

Membru de Onoare

arissuca, te astept si aici cu poze facute mai de aproape sa vedem suvitele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
splendora
post May 2 2007, 04:13 AM
Post #85

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

avantaje : nu afecteaza radacina...lucru foarte bun!!!! , poate iesi o culoarea foarte finuta, eleganta, interesanta si chic

dezavantaj : diferentele prea mari sau nepotrivite dintre culoarea parului dinainte si culoarea suvitelor pot rezulta in ceva de prost gust

+Quote Post
geoo
post May 7 2007, 08:36 PM
Post #86

Membru de Onoare

QUOTE(splendora @ May 2 2007, 05:13 AM) *
avantaje : nu afecteaza radacina...lucru foarte bun!!!! , poate iesi o culoarea foarte finuta, eleganta, interesanta si chic

dezavantaj : diferentele prea mari sau nepotrivite dintre culoarea parului dinainte si culoarea suvitelor pot rezulta in ceva de prost gust

da, dar cum spunea arissuca....sa stai cate 8 ore......uffff
mai ales doar pt suvite, te ia naiba!

+Quote Post
splendora
post May 7 2007, 10:09 PM
Post #87

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

daca le faci singura, probabil ca da. n-am incercat niciodata. daca am vrut suvite ma duceam al coafor si mai mult de 2ore nu dura

+Quote Post
Kitten
post May 7 2007, 11:01 PM
Post #88

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

arissuca statea 8 ore pentru vopsirea cu henna (care dureaza mai mult pentru ca e naturala, coloreaza mai incet decat cea chimica), nu pentru suvitze.... suvitzele le poti face si intr-o ora daca vrei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post May 8 2007, 12:31 PM
Post #89

Membru de Onoare

looooooooool, da sorry, era vb de henna!!!
ma gandesc ca in 8 ore la vopsea normala....nu mai ai ce sa admiri dupa!

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2007, 07:56 PM
Post #90

Musafir

Suvite blonde

pe saten:
(IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/24/25/11112/MDpopupimage1_0_1.jpg)

pe blond:
(IMG:http://www.glamour.de/imperia/dw/axium/images/1/12/24/25/11109/MDpopupimage1_0_4.jpg)

+Quote Post

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:06 PM