![]() ![]() |
| kalua |
May 2 2007, 10:11 AM
|
|
Musafir |
Eu m-am sculat azi la 5 si-un sfert, fara desteptator. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am trezit si mi-am zis ca nu mai are rost sa ma intorc pe partea cealalta pentru o ora de somn. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Aici am trecut deja de primul val de nervi, ma seaca lumea asta lenesa, in loc sa se chiorasca ei in sistem sa vada ce si cum, mai bine imi scriu mie e-mailuri sau imi dau telefon, de parca eu as vedea altceva decat ei. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
May 2 2007, 10:36 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu ma simt obosita si ma ustura ochii... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
May 2 2007, 10:43 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
neata
dupa atatea zile de relax azi jobul ma streseaza grav (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
May 2 2007, 11:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
deci vad ca toate sunteti cam bosumflate si nemultmite..si evident ca eu nu fac exceptie..am ajuns azi la bucuresti, dar nici un chef nu am sa ma duc la facultate si nici sa fac altceva..de pus burta pe carte, nici nu mai zic.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ce facem, fetelor, sa iesim din pasa asta? o fi de la vreme? sau inca ma apasa astenia de primavara? ceva solutii miraculoase? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
May 2 2007, 11:27 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Perpecuto, tu faci parte din categoria celor care au avut liber luni si marti? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 2 2007, 11:33 AM
|
|
Musafir |
La noi deja e un frig groaznic. Am inghetat azi dimineata spre serviciu...desi mi-am pus si dres si mi-am luat si haina mai groasa. Nu stiu de ce oi fi atat de obosita...zici ca m-a calcat trenul. Forte, tu stai pe langa gara Obor? Ca acolo am vazut azi dimineata la tv c-a fost un incendiu. am stat anul trecut. incendiul de la noi a fost in zona Eroilor... la birou |
|
|
|
May 2 2007, 11:40 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
Perpecuto, tu faci parte din categoria celor care au avut liber luni si marti? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) da (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si vineri am plecat la ora 13.00 (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
|
May 2 2007, 11:43 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
I hate you (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
May 2 2007, 11:50 AM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) taci tu! ca muncesc sambata asta :| dar vreau sa-mi iau zile din concediu ca vreau sa plec in uichend pe la ai mei. as vrea si luni sa-mi iau liber sa stau mai mult dar am dosar in lucru si as avea treaba atunci (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma omoara george (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
da doamne sa-mi semneze cererea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
May 2 2007, 11:51 AM
|
|
|
Si eu muncesc sambata asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si am muncit si sambata trecuta. Deci, te rog (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 10:05 PM |
|
|