![]() ![]() |
| roxanica10 |
May 3 2007, 02:21 PM
|
|
Musafir |
Kalua, avem o colega frantuzoaica care-i maritata cu un turc si de fiecare data cand vine pe la noi pe la Bucuresti aduce baclava din asta. Nu mai retin daca de la ea sau de la altcineva am auzit eu de ceva de oaie...probabil e untul ala de care spui tu. Cand aud de oaie...fug ca de nu stiu ce. Eu vorbesc cu mare placere de prajituri, chiar daca pentru mine momentan sunt interzise cu desavarsire. Imi place ca reusesc sa le fac pofta celorlalti...mai putin mie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
|
May 3 2007, 03:17 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Am pus reteta de bacalava. Daca tineti dieta, nu va recomand sa o faceti!
|
|
|
|
| dr_wise |
May 3 2007, 03:22 PM
|
|
Musafir |
Fratzilor, vreti sa mor de orgasme gustative multiple la office?????????????????
Sau cum le-o zice senzatiilor prin care trec eu? M-a pus Roxi sa arunc o privire la tortul lui kalua si nimeri in plina destrabalare culinara...of! si baclavale...si saraili, sau ce-or fi alea expuse de kalua...nu mai poci! suculetzele mele gastrice au luat-o pe aratura...si de abia am terminat de mestecat un orbit - max suprem de dulce permis a fi rontzait dupa masa de pranz - si eram mandra tare de taria mea de caracter...se duse tot pe apa sambetei, si tarie de caracter, si vise de slabire....o sa ma aveti pe constiintza! Parol! Iar acum mi-e mintea numa' la baclavale....si fac niste baclavale bune, cand ma taie elanul creator, dar tropaie siropul de zahar in ele, sau mierea...Piei ispita! |
|
|
|
| divi2007 |
May 3 2007, 03:33 PM
|
|
Musafir |
eu nu am interdictie la dulce si asa ar trebui sa ma ingras pot manca cate baclavale vreau nici de al naibii nu se pune pe mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , soi rau sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 3 2007, 03:35 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Subscriu! Si eu as minca o tona! De orice, numai carbohidrati sa fie, si grasimioara, si ceapa verde, si usturoi verde, si as bea si un pahar de vin, si mi-as lua un teanc de carti in pat si nu m-as ridica de acolo o luna!
Da` nu se poateeeeeee.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 3 2007, 03:42 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Mi-am trimis iubitu' dupa miere. In week-end fac baclavalele Dianei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 3 2007, 03:44 PM
|
|
Musafir |
Bine ca al meu nu citeste acest forum...ca poate ma punea si pe mine sa-i fac baclavale....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Di, cred ca o sa incerc si eu reteta ta cand ma intorc din vacanta, mai ales ca zici ca-i de la mama ei. |
|
|
|
| angeldust |
May 3 2007, 03:45 PM
|
|
Musafir |
Ce mi-ati facut? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acu vleau si eu baclavale dar eu nu stiu sa prajituresc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici macar tava de prajituri nu am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
May 3 2007, 03:45 PM
|
|
Musafir |
Pai bine ala, ne traduci?!!!!
Mda Diana, si eu as lenevi in pat, sub paturica, dupa o masa buna, cu un pahar de vin rosu, o carte buna si muzica in surdina...jaaaaaaaa! |
|
|
|
May 3 2007, 03:46 PM
|
|
|
Ma simt o ticaloasa, Dr Wise...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 12:09 AM |
|
|