![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Cred ca mai intai corpul ar avea nevoie de o exfoliere. Recomand - Almond body scrub - Body Shop
Apoi, o crema hidratanta - tot ceva de la Body Shop , un butter ceva Sau....Avon - Lotiune cu Oatmeal (ovaz)- chiar mi-am simtit pielea catifelata |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Monicutza, cum e Suppleance Corps? mai multe detalii..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) fffff buna, destul de grasa (ceea ce pe mine nu ma deranjeaza pt ca am pielea de pe corp destul de uscata) dar f hidratanta si, cel mai important, alergia mea nu a avut de obiectat. se va recumpara. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
o sa ma uit si eu..eu am pielea foarte uscata pe corp, pe unde ma epilez, nici nu mai zic..deci daca este grasa, pentru mine este foarte buna..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
o sa ma uit si eu..eu am pielea foarte uscata pe corp, pe unde ma epilez, nici nu mai zic..deci daca este grasa, pentru mine este foarte buna..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sweet cu uleiul de jojoba iti faci o piele extraordinara! Calmeaza si vindeca pe langa hidratare profunda (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
fetelor I`m completely addicted la fel ca toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ador sa folosesc mereu creme de corp cat de muulte..mi`e plina baia:D
am o pasiune pentru ele.cum apare ceva nou,cum cumpar.acum am asa: -lotiune de corp cu nuca si zahar de la avon naturals -lotiune de corp slik and cashmere de la oriflame -lotiune de corp pearl de la oriflame -lotiune de corp dove silk -lapte de corp pentru piele uscata garnier roz -lapte de corp nutritiv cu ovaz faberlic |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
mada - si io am lotiunea cu nuca si zahar de la avon. e chiar misto.
mai recomand si malaiul ca exfoliant - face pielea super catifelata |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
exfoliant fain e si zatul de cafea ... tot de pe la fete am aflat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sau zaharul
Kalua ai primit jojoba? Eu da. Inca nu zic nimic dar pare in regula. O am de 2 zile |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu malaiul il amestec cu miere, lapte si f putin gel de dus face pielea superrrrrrr (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
h, l-am primit, dar nu am inceput sa-l folosesc (vreau sa termin prima data ce am inceput). In schimb l-a folosit fiica-mea si e singurul ulei sau crema de corp din casa (si avem cateva) la care n-a zis ca o ustura pielea. Ea e foarte incantata de uleiul asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:54 PM |
|