![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@dottora, quinoa arata asa:
(IMG:http://jardin-mundani.com/chenopodiaceae/quinoa-real.jpg) Din cate stiu ala a luat-o din Austria, in tara nu se gaseste. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mie nu-mi place. @diana: farinata e o specialitate antica de provenienta genoveza, un fel de clatita din faina de naut facuta la cuptor. (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/Torta_di_ceci.jpg) @Nimphetamin: (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Gata, ai cazut in pacat, ridica-te si mergi mai departe alaturi de noi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
@dottora, quinoa arata asa: (IMG:http://jardin-mundani.com/chenopodiaceae/quinoa-real.jpg) Din cate stiu ala a luat-o din Austria, in tara nu se gaseste. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mie nu-mi place. @diana: farinata e o specialitate antica de provenienta genoveza, un fel de clatita din faina de naut facuta la cuptor. (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/Torta_di_ceci.jpg) @Nimphetamin: (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Gata, ai cazut in pacat, ridica-te si mergi mai departe alaturi de noi. kalua, multumesc, dar uite...acum 1 minut m-am urcat pe cantar: arata la fel ca atunci cand m-am apucat de Monti!! s-au pus toate la loc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) innebunesc, oscilez intre a tine mai departe Monti si a tine o dieta de-asta hipocalorca, gen azi legume, maine fructe etc.... nu mai am rabdare cu Monti, trebuie sa ma duc sa-mi caut rokie de mireasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) slabesc extrem d greu si cum fac pauza iar ma ingrash (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu renunt la monti, prea cred in el si mi se potriveste, dra ma simt extrem de dezorientata si dezamagita de corpul meu. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuza-ma nimphetamin, dar meriti ce-ti spun: sa-ti fie rusine!
Ce-i aia "am mancat cam neconform"? O dieta ti se potriveste, iti place s-o ti sau nu! Poate nu-i dieta potrivita pt tine, sau poate nu esti destul de motivata sa slabesti. Eu o tin din noiembrie 2006 si acum nu concep alt mod de a ma hrani; este atat de permisiva, nici nu-ti poti imagina. Dar DA, nu mai ai voie toate dulciurile astea innebunitoare, bombe de calorii si glucide. Am prietene care au mers in Bulgaria si mi-au povestit ca exista bufet suedez, cu atatea feluri de mancare, peste si o multime de salate, ca era imposibil sa nu gasesti ceva potrivit gusturilor tale. Noi ce crezi ca mancam in fiecare zi la cantina, la masa de pranz? Scovergi?! Totul e sa ai vointza sa obti ceva, iar in cazul acestei diete "ceva-ul" acela apare f repede in prima luna, doar ti-au povestit toate fetele cat de repede slabesti in prima faza. Dar iti trebuie si o sclipire de inteligentza...eu cred ca MM este dieta persoanelor inteligente si cu personalitate. In concluzie, gandeste-te bine ce vrei sa obti si cum anume si hotaraste-te odata, daca vrei sa fii, nu numai o mireasa sexy, dar o femeie frumoasa, sanatoasa si sexoasa! Asa sa-ti ajute Dzeu! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
nimphetamin, daca crezi ca ti se potriveste Monti, sfatul meu este: Nu renunta !
Gandeste-te putin si pune in balanta variantele pe care le ai: - fie tii Monti indarjit, faci si sport cu consecventa si ai sansa sa slabesti 3 kg pe luna ( a se vedea dr. wise, leea) deci in 2 luni vor fi 6 kg date jos, te vei simti in forma si plina de energie la nunta, nu ca o molusca fara chef de viata, - fie te apuci de diverse diete de infometare, de care abunda revistele si net-ul , le tii by the book o saptamana , maxim doua si dupa aceea revii la vechiul stil de alimentatie, si ai sansa sa pui la loc tot ce-ai dat jos pana la nunta. E alegerea ta , in cele din urma ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi am vrut sa pacatuiesc. M-am trezit cu o pofta nebuna de glucide rele si mi-am zis ca daca maine am nunta si-mi fac de cap oricum, inca o zi in plus nu ar strica.
Dar....cand am pus blugii pe mine si am vazut ce bine imi vin, nu tipa, nu ma strang, "nu se revarsa nimic", m-am hotarat sa fiu cuminte si sunt tare mandra de decizia mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ps: La nunta sigur pot sa pap conform. Nu o sa mor daca las tortul in farfurie. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
fetelor, multumesc pt dushul rece... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
am revenit pe calea cea buna. oricum, in bulgaria nu am avut bufeturi suedeze, am mers la restaurante si cele mai multe aveau meniuri in bulgara...oricum, nu am nicio scuza... tin dieta din februarie si nu am slabit decat 4 kg...eu slabesc extrem de greu si pun f rpd!! exemplele celorlalte fete nu ma ajuta, pt ca la mine slabirea se produce f f greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu ma simt motivata cand vad ca nu slabesc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, Szi, vreau sa ma apuc si eu de MM. Am ajuns de la 55 de kile in vara trecuta la 62... si nu mai incap in nimic!
Am gasit azi reteta de farinata, sa vaz cum naiba o sa gasesc faina de naut cu pricina. Dau io de ea! Kalua, io nu stiu germana, am gasit ceva la magazin si imi pare ca e fructoza: Lumineaza-ma, te rog! Iaste au ba?! Pe cutie scrie asa: fruchtzucker si e de la SchneeKoppe. E fructoza au ba? Ca imi pierd uzul ratiunii... E la fel ca asta de aici . La traducerea automata cu Dl Google mi-a iesit asta: SCHNEEKOPPE fruit sugars can be used generally like normal household sugar. The süsskraft is approx. 20% more highly than with household sugar. Taste gesüsste meals please only in the cold condition with fruit sugar, since the stronger süsskraft particularly develops with cold meals and beverages. Pastries, consist which of 1/3 and more sugar, cannot be manufactured with fruit sugar. Fruit sugar is more slowly absorbed contrary to household sugar and used insulin-independently of the liver to a large extent. 1 = 12 g fruit sugars Calorific values in kcal: 400 Calorific values in kJ: 1685 1 corresponds to x g: 12 Fat in g/100g: 0 Carbohidrati in g/100g: 99 Protein in g/100g: 0 Intrebare: ce Ig are afurisenia asta? Se poate consuma in faza I ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi ce marci de fructoza folositi si unde le gasiti in Ro? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, welcome (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Fructoza eu am gasit la Plafar, dar cred ca o gasesti si-n hypermarketuri la raionul de diabetici. Faina de naut si de soia tot de la Plafar poti cumpara...ideea e nu prea au chiar tot timpul. Trebuie sa-i urmaresti. Nu aduc faina de naut in cantitati mari pentru ca are un termen de garantie cam mic, asa mi-a explicat vanzatoarea.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
@Nimphetamin: ai diete hipocalorice la activ? In caz ca da, asta ar putea fi cauza slabitului tau foarte lent.
@Diana: (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) printre noi! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Da, aia-i fructoza. Incearca totusi sa folosesti cat mai putin dulce tocmai sa dezveti corpul de dependenta de dulce. Se poate folosi la faza 1 (dar mai rarut). Aici gasesti lista cu GI-urile. Pana-n 35 se amesteca cu grasimi, intre 35 si 50 fara grasimi, cele peste 50 sunt tabu. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Di, uite fructoza din plafar: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/fru.jpg) . Mie imi place mai mult decat cea nemteasca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:09 PM |
|