IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelinguri, tratamente, gomaje si masti in tratarea melasmei, cicatrici lasate de acnee, Tratamente pentru cicatrice lasate de melasma si acnee
artemis18
post Nov 29 2006, 02:58 PM
Post #71

Musafir

de ceva vreme am niste pete maronii pe fata...am intelesc ca melasma se numeste...si am incercat mai multe creme, dar fara rezultat...e adevarat ca ar fi trebuit sa aplic minim 3 luni dar nu am rabdare...am fost si la doctor si mi-a dat hidrochinona - o solutie care irita foarte tare si nu m-am riscat...ce stiti despre asta si ce imi recomandati?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 29 2006, 10:03 PM
Post #72

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sincer, eu ti-as recomanda sa il asculti. Stie el mai bine. Din pacate nu prea exista minuni....

+Quote Post
Adellina
post Jan 3 2007, 03:37 PM
Post #73

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 922

Fetelor, eu am Diacneal si mie personal, nu mi-a priit.probabil difera de la organism la organism.Eu ma dadeam cu el seara si dimineata ma trezeam cu noi punctulete albe:) de la el (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) acum ma gandesc ca poate asta-i modul lui de functionare:intai ti le scoate pe toate la suprafata, dupa care le usuca.ca si Normaderm de la Vichy.Cat ce priveste semnele, posibil sa le diminueze, nu stiu.Dar ati putea sa incercati si cu crema de galbenele.Local.Mie mi-a priit.Dar cum spuneam,difera de la persoana la persoana.

+Quote Post
diana vgd
post May 6 2007, 11:29 AM
Post #74

Contaminat
*

From: Galati
Member No.: 1,580

Buna!

Sunt noua pe aici (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si as dori sa aflu parerea voastra in legatura cu urmatoarea masca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , care ar trebui sa ajute la eliminarea petelor lasate de acnee:

suc de lamaie + lapte acru + miere + Vitamina C + Aspirina

Stiu ca acizii (citric, ascorbic, acetilsalicilic, lactic, melic) in cantitati mici ajuta la hidratarea pielii si la refacerea ei. Daca o fac cu toate cele enumerate, masca va fi prea acida?

Continutul nu e batut in cuie, astept respunsuri de la voi pentru a imbunatati reteta. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post May 6 2007, 07:20 PM
Post #75

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

diana (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
despre sucul de lamaie cred ca va trebui sa incerci pe pielea ta.la mine a produs o iritatie de toata frumusetea si am renuntat sa mai folosesc
lapte acru..te referi la iaurt?sau chiar la lapte acru?eu merg pe iaurt cu miere si aspirina si este foarte bine.
vitamina c la fel.ma tem sa folosesc sa nu patesc iar vreo iritatie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

later edit:eu amestec si tarate uneori.au efect emolient si le folosesc si ca scrub.

+Quote Post
splendora
post May 6 2007, 09:45 PM
Post #76

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Eu recomand infuzia de hamei. In scurt timp, tenul devine impecabil.
Se prepara din 2 conuri maruntite la o cana - 250ml, cu apa clocotita. Se lasa vasul acoperit 15 minute. Se strecoara si se aplica in comprese locale.

De asemenea, mararul este foarte eficient.
Preparati o infuzie ditr-o lingurita de pulbere de seminte la o jumatate de cana cu apa clocotita. Se lasa acoperita 15 minute. Se strecoara si se fac tamponari exact pe locurile cu probleme. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
diana vgd
post May 7 2007, 04:27 PM
Post #77

Contaminat
*

From: Galati
Member No.: 1,580

Multumesc, pokemon! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Ma refeream la laptele acru, care se obtine dupa ce lasi laptele proaspat la temperatura camerei aproximativ 24 de ore sau 48 de ore, e tot un fel de iaurt. Prefer varianta acesta pentru sunt sigura ca e 100% natural, cu toate substantele sale nutritive si pentru ca laptele mi-l aduce cineva de la tara.

Cred ca ma voi rezuma doar ma laptele acru+miere+aspirina. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

+Quote Post
Philia
post May 7 2007, 07:04 PM
Post #78

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

diana sincer m ar tenta si pe mine varianta cu laptele acru!
doar ca...parca nu ma vad asteptand ataat timp sa se acreasca laptele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 13 2007, 08:11 PM
Post #79

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(diana vgd @ May 6 2007, 11:29 AM) *
Buna!

Sunt noua pe aici (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si as dori sa aflu parerea voastra in legatura cu urmatoarea masca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , care ar trebui sa ajute la eliminarea petelor lasate de acnee:

suc de lamaie + lapte acru + miere + Vitamina C + Aspirina

Stiu ca acizii (citric, ascorbic, acetilsalicilic, lactic, melic) in cantitati mici ajuta la hidratarea pielii si la refacerea ei. Daca o fac cu toate cele enumerate, masca va fi prea acida?

Continutul nu e batut in cuie, astept respunsuri de la voi pentru a imbunatati reteta. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

eu am folosit (le-am pus intr-un vas in ordinea asta):
1 aspirina efervescenta cu vitamina C (Bayer in ambalaj verde cu galben)
iaurt (danone 1% grasime), 1 lingurita (am asteptat pana s-a dizolvat de tot, am amestecat din cand in cand ca se formeaza spuma deasupra) +
jumatate de lingurita de miere.
am dat bine pe fata cu un tampon demachiant si am stat 40 min.

recunosc ca mi-a fost frica, nu stiam ce efecte va avea vit.c, si mai mult imi era frica sa nu patesc ceva de la faptul ca era efervescenta....... dar e super!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sunt fericita ca in sfarsit am reusit si eu sa-mi fac masca asta, ca am mai incercat de 2 ori asta iarna si nu mi-a fost prea bine.... (iritatie + ceva cosuri foarte inflamate)

+Quote Post
katy87
post May 15 2007, 02:20 PM
Post #80

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

ati folosit gelul abraziv Micro Pearl Abrasion?

+Quote Post

17 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 10:46 PM