IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 349 350 351 352 353 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
caracarina
post May 6 2007, 08:30 PM
Post #3501

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 1,594

multumesc pentru primire :)
Go to the top of the page

+Quote Post
georgias
post May 6 2007, 10:24 PM
Post #3502

Musafir

Nu stiu ce sa ma mai fac. Cand credeam si eu ca am mai scapat de cosurile astea nesuferite, au revenit. Si in haita, nu altfel. Nu mai spun de porii foaaaaarte dilatati si punctele negre.
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si de obicei in asemenea situatii ma ia disperarea, si as pune de toate pe fata.
Ma gandeam sa reiau smooderm.Problema e ca vine vara si e fotosensibilizant. As putea sa il folosesc cu protectie solara, sau nu e indicat deloc vara?

+Quote Post
a-mi
post May 6 2007, 10:39 PM
Post #3503

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,313

bine v-am regasit fetelor!!!!!
bine ai venit Carina . sa stii ca si pe mine m-au ajutat postarile fetelor si daca ai intrebari le poti pune. fetele asa cum ai zis si tu cunosc multe detalii in legatura cu acneea si cremele iar un medic nu prea are rabdare sau nu isi da tot interesul sa ne explice tot.

eu din lipsa timpului nu am mai putut scrie , dar v-am citit din cind in cind.eu sunt ff bucuroasa si multumita de tenul meu.dupa ce am trecut prin aceea perioada cu iritatia cu miile de cosuri acum pot spune ca arat ff bine. azi de exemplu nu am nici un cos pe fata. ma uit in oglinda si nu imi vine sa cred ce vad.credeam ca nu voi mai ajunge nici la stadiul de unde incepusem ,darmite sa mai arat si asa. am dimineti cind ma privesc cu tema in oglinda sa nu vad vreum monstru sau tot fata aia cu cerculete rosii si ff incarcata.acum sa dea d-ne -d-ne sa ramin asa .crema cu protectie solara , zinerytul si sensibio au facut minuni pt mine. tot ce testasem inainte s-a dovedit ca imi irita mai rau fata. Sunt multumita si de sprayul cu apa termala de la uriage , dar nu-l mai folosesc zilnic pt ca e cam sarata si cu zinerytul imi usca prea rau tenul si de sebium H2O pe care l-am cumparat din greseala farmacistei .i-am cerut sensibio si ea mi-a pus in punga sebium , eu l-am cumparat in drum cind plecam din oras. seara la hotel sa imi vina rau cind am vazut ca era sebium. dar avind sebium gel pe care-l folosesc cind fac baie si ma ud pe fata am zis sa-l incerc si pe acesta si imi place.ce mi-a mai recomandat dermatoloaga este hyseac . au aparut si dupa el rezultatele , dar si keracnyl pe care nu am apucat sa il cumpar....
am vazut ca si unele dintre voi folositi asa ceva si v-as ruga sa imi spuneti si mie mai precis ptr ce este.....ptr cosuri sau ptr semne?????
nu am apucat sa-l cumpar pt ca de o saptamina cum spuneam nu mai am nimic pe fata.....ma refer la pusee si roseti ca semne inca mai sunt citeva dar mai mult cele maro . cele rosii vad ca se trec cu hyseac-ul.....dr imi vorbea si de o exfoliere dar la toamna -iarna zicea ea. pina atunci sper sa nu mai am probleme sa nu mai fac pete maro de la soare. si apropo de soare si pete vreu sa va zic ca mi s-a parut crema photoprotectoare 50+ de la uriage mai buna decit cea de la bioderma???!!! de la cea de la bioderma pe nas, desi ma ungeam bine tot parca apareu niste pete maronii si intinse nu mici ca un pistrui!?
ce sa va mai zic .....mi-am facut si toate analizele hormonale care ar fi putut sa formeze si sa intretina acneea si sunt ok
am inceput sa maninc fara grasimi.....dar nu imi pot sa consum cei 2 l de lichide.......ii multumesc lui d-zeu ca m-a indrumat sa merg la doctor si sa incept tratamentul rxact de la fazaI.....

va doresc si voua sa vi se imtimple minunea care mi s-a intimplat mie......
va pupic si cu multa rabdare veti invinge in lupta cu acneea

+Quote Post
arissuca
post May 7 2007, 09:53 AM
Post #3504

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

QUOTE(georgias @ May 6 2007, 08:24 PM) *
Ma gandeam sa reiau smooderm.Problema e ca vine vara si e fotosensibilizant. As putea sa il folosesc cu protectie solara, sau nu e indicat deloc vara?

Georgias, daca-l folosesti doar seara nu cred sa fie o problema. Iar dimineata aplici o crema cu protectie solara, una noncomedogenica si care sa-ti priasca.

+Quote Post
geoo
post May 7 2007, 10:27 AM
Post #3505

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(georgias @ May 6 2007, 11:24 PM) *
Nu stiu ce sa ma mai fac. Cand credeam si eu ca am mai scapat de cosurile astea nesuferite, au revenit. Si in haita, nu altfel. Nu mai spun de porii foaaaaarte dilatati si punctele negre.
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si de obicei in asemenea situatii ma ia disperarea, si as pune de toate pe fata.

georgias, vine vara iar eu folosesc retin (la fel de fotosensibilizant ca si smooderm) si am de gand sa-l folosesc toata viata!!! Cum a spus si arissuca, daca te dai cu el seara, te hidratezi bine iar ziua folosesti produse fotoprotectoare (crema si pudra sau fdt) nu vei avea probleme!!!
Si incearca sa fii puternica, stiu ca suna ca'n tramvai, dar serios, conteaza foarte mult sa nu le mai oferi atata energie! Din experienta iti recoamand sa nu-ti pui prea multe pe fata! Daca stai in casa, incearca sa nu te machiezi si in cel mai bun caz stai cu aspirina si iaurt pe locurile cu probleme!!! Mult curaj si multa rabdare si o vei scoate la capat!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 7 2007, 11:02 AM
Post #3506

Membru de Onoare

Member No.: 104

Subscriu, Geoo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu cand aveam probleme imi venea sa pun de toate pe fata si mai rau faceam, nu reuseam decat sa imi sensibilizez la maxim tenul, ma apuca depresia si 3zile nu ieseam din casa. Si, intr-adevar, daca incerci sa nu le bagi in seama, sa nu le mai acorzi importanta (desi e greu al naibii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) e mult mai bine si pt ten si pt starea ta de spirit. Bafta!

+Quote Post
ioanat
post May 7 2007, 01:39 PM
Post #3507

Tratabil
**

Member No.: 314

Carina, bine ai venit .
Fetele, gata am dat c-da la Glycon,sper ca peste 2 sapt sa-l si am aici.Cine mi l-a c-dat mi-a spus ca a primit respuns ca in 7-10 zile ajunge coletul.De cand il are mai dureaza inca vreo 2 zile pana mi-l trimite si mie aici.Mi-am c-dat si laptele de corp, ca eu sunt cu pb si pe piept si pe spate,unde nu-s cosuri ci pete.
Acum intrebare, am vazut ca voi nu folositi demacheantul recomandat de dr Mugea,ce-mi recomandati? si ma refer la un demacheant crema ceva, fiinca gel am acum de la La Roche Posay si parca as vrea ceva crema.
Daca mai am intrebari pe parcurs, va mai intreb,fiinca stiu ca aici intotdeauna gasesc raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

O saptamana excelenta va doresc.

+Quote Post
andreica
post May 7 2007, 09:10 PM
Post #3508

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Vineri am fost la dna dr. Leventer. A trebuit sa o pindesc pe acolo pe holuri, impreuna cu Mihaela de la receptie, ca sa o prind 2 minute sa se uite si la mine (era intre operatii), ceea ce sincer m-a enervat un pic, pentru ca s-a uitat asa fugitiv. Primul lucru - m-a certat ca de ce sunt bronzata ((IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...) si a zis ca acum de la bronz oricum sunt mai estompate gropitzele, ca se vad mai putin (ceea ce voiam si eu de fapt sa obtin....). Le-am intrebat din nou de laserul ala, au spus ca tre sa le vina cam in 2-3 saptamini si ca nu mai tre sa stau la soare, pt ca ala trebuie sa lucreze cica pe fata nebronzata. Si ca se face o sedinta pe luna, cam 4 luni, ca dupa fiecare sedinta fata este un pic rosioara vreo 3 zile (cica asa cum sunt eu acum dupa o repriza, doua de soare - dar eu acum nu sunt chiar rosie, sunt mai maroniu asa...) si ca nu face coaja sau se cojeste pielea. Imbunatateste cica aspectul tenului cu 60-80%, in nici un caz nu ti-o face perfecta. Nu se stie inca exact cit costa, pentru ca la fiecare utilizare se foloseste nu stiu ce piesa, care este de unica folosinta si aia e f scumpa si in fctie de aia (care nu se stie exact cit costa) se va stabili pretul fiecarei sedinte.
In rest, eu ma dau cu Glyconul, acum simbata si duminica m-am dat si dimineata si seara si a fost ok, parca chiar fata e un pic mai bine. As vrea ca incepind de mine sa ma dau iar si dimineata si seara, desi am putin emotii cum o fi tenul in timpul zilei dupa ce am aplicat glycon dimineata. Oare nu se accentueaza semnele? La voi, cele care folositi si dimineata glycon, cum este?

+Quote Post
Kitten
post May 7 2007, 10:54 PM
Post #3509

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

a-mi, felicitari!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
cred ca voi lua si eu crema spf 50+ de la uriage daca o recomanzi tu. hyseac si keracnyl eu folosesc mai mult pentru tratarea semnelor si a punctelor negre. dar stopeaza si cosurile care ar mai avea de gand sa apara.
si eu sunt bine... cu exceptia a doua cosuri destul de urate care mi-au aparut acum in perioada vesela pe obraz spre ureche (daca dau parul nu se vede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). le-am dat cu sebium H2O si apoi cu keracnyl si s-au uscat in 2 zile. acum astept sa le cada cojitele. din cand in cand imi mai apar mici umflaturi sub piele, care daca le strang ies afara... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mai ales inainte de ciclu. oricum, situatia este mult mai ok...

+Quote Post
michellemary
post May 8 2007, 10:15 AM
Post #3510

Dependent

Member No.: 296

QUOTE(andreica @ May 7 2007, 10:10 PM) *
Vineri am fost la dna dr. Leventer. A trebuit sa o pindesc pe acolo pe holuri, impreuna cu Mihaela de la receptie, ca sa o prind 2 minute sa se uite si la mine (era intre operatii), ceea ce sincer m-a enervat un pic, pentru ca s-a uitat asa fugitiv. Primul lucru - m-a certat ca de ce sunt bronzata ((IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...) si a zis ca acum de la bronz oricum sunt mai estompate gropitzele, ca se vad mai putin (ceea ce voiam si eu de fapt sa obtin....). Le-am intrebat din nou de laserul ala, au spus ca tre sa le vina cam in 2-3 saptamini si ca nu mai tre sa stau la soare, pt ca ala trebuie sa lucreze cica pe fata nebronzata. Si ca se face o sedinta pe luna, cam 4 luni, ca dupa fiecare sedinta fata este un pic rosioara vreo 3 zile (cica asa cum sunt eu acum dupa o repriza, doua de soare - dar eu acum nu sunt chiar rosie, sunt mai maroniu asa...) si ca nu face coaja sau se cojeste pielea. Imbunatateste cica aspectul tenului cu 60-80%, in nici un caz nu ti-o face perfecta. Nu se stie inca exact cit costa, pentru ca la fiecare utilizare se foloseste nu stiu ce piesa, care este de unica folosinta si aia e f scumpa si in fctie de aia (care nu se stie exact cit costa) se va stabili pretul fiecarei sedinte.
In rest, eu ma dau cu Glyconul, acum simbata si duminica m-am dat si dimineata si seara si a fost ok, parca chiar fata e un pic mai bine. As vrea ca incepind de mine sa ma dau iar si dimineata si seara, desi am putin emotii cum o fi tenul in timpul zilei dupa ce am aplicat glycon dimineata. Oare nu se accentueaza semnele? La voi, cele care folositi si dimineata glycon, cum este?

Andreica, inseamna ca dupa un peeling, dupa injectari si dupa sedintele cu laser ar trebui sa fii aproape, foarte aproape de perfectiune.
In iunie ma duc si eu la control la dna Leventer poate pana atunci ii vine laserul si imi poate spune mai multe despre el. Cum ar fi de exemplu daca rezultatele sunt permanente sau trebuie facute sedinte la anumite intervale pentru a mentine efectele.

+Quote Post

471 Pages V  « < 349 350 351 352 353 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 10:41 PM