![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deadlineul intirziie, zilele astea noi mutam birourile... si va inchipuiti cam ce se intimpla... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De-abia de la sfirsitul saptaminii viitoare o sa ma pot ocupa sa le punem sus, deci timp este berechet, nu da nici un turc. Partea buna este ca vom avea destul material ca sa dam drumul la sectiune cum trebuie.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am terminat si eu acum. Mai am sa le corectez si sa vad daca suna "romaneste" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine il predau.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu incep topicul cu "ce gasim unde", buluciti-va si acolo cu raspunsurile, prego. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am uitat acum pe site-ul montignac nemtesc, mai sunt o gramada de FAQs. Le-oi traduce saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Diana hai ca mi s-a luat o piatra de pe inima. Nu-mi place sa fac promisiuni si din cauze externe sa nu le pot tine. Dar am mult de lucru si aici si acasa ... deci e ok daca am si week-end-ul. De-abia astept sa vad ce-o iesi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Datorita voua o sa iasa super-bine, hasulica, sint sigura!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu cer invoire...abia acum am terminat treaba la birou. Am avut azi o zi full. Il astept pe al meu sa vina sa ma ia si ma duc sa calc rufele pentru vacanta. Daca mai am energie si putere ma apuc diseara de intrebari, daca nu, cand voi reveni din vacanta. E particica mea si va rog sa mi-o lasati mie. Ca sa fiu si eu utila cu ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Asa ca in cel mai rau caz, sambata, 19 o sa fie gata.
Va pupic! |
|
|
![]()
|
|
Mai fetelor, stati linistite, nu e obligatie, nu e graba, nu moare nimeni...
Intrebari/raspunsuri se pot adauga oricind vrem noi si le avem facute, trebuie doar ca o persoana de la noi (din cei care administreaza siteul) sa se logheze si sa faca niste copy/pasteuri, eventual si corectura daca s-a mai mincat vreo litera. Si textul apare imedita in site. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Diana, ti-am trimis mailul. Sper ca l-ai primit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
Fetele, mai e ceva de tradus? Ca mai pot lua si eu ceva.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:22 PM |
|