![]() |
![]() ![]() |
![]() |
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc sweet! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Sper ca de data asta, zinerytul sa-si faca efectul! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
merci sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , stiu ca asa este dar m-am saturat ca toata atentia mea sa fie concentrata asupra pielii si cu toate astea sa nu reusesc sa reduc problema macar la jumatate... si sunt si mai trista pt ca trebuie sa-mi gasesc de lucru si ceea ce vreau eu sa fac (defapt nu am prea multe variante) presupune sa fiu "aratoasa"
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
si mie trebuie sa imi ajunga glyconul,si sa incep si eu sa scap de semnele lasate de cosuri si gaurele.acum nu imi mai ies pe fata,dar imi ies pe umar,spate si cateva pe piept.offfffff (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 14-May 07 Member No.: 1,648 ![]() |
Buna fetelor!
eu sunt noua pe aici, din nefericire....am tot citit ce ati scris si mi se pare f de folos. Eu am o forma de acnee vulgaris...am urmat un tratament de extragere a lor, la dermatolog care a fost f agresiv si mi-a lasat numai gauri. Deci acum pe langa pustule am si gauri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum ma dau doar cu o crema seara care contine retin A si eritroacnol...e preparata in farmacie....mi-a dat-o tot acest dermatolog. Oricum se pare ca nimic nu are efect...ah si mai iau de 2 luni si diane. Cert e ca acum caut un alt dermatolog....mi-am facut programare si la Leventer la sf lui iulie....dar e cam tarziu pt ca eu in august am nunta si nu prea pot sa ma prezint asa...... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
long time, no see (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. nu am mai scris de multior, insa sunt la zi cu tot ce s-a scris .. am urmarit discutia din umbra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nu stiu daca ajuta pe cineva, insa pot oferi un diacneal si un keracnyl abia incepute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..am vazut ca se discuta p una din paginile anterioare de keracnyl si mi-am adus aminte ca am si eu in dulap.. sunt practic nefolosite, pentru ca m-am dat cu ele doar de 3-4 ori .. binenteles, nu vreau bani p ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. le ofer cu draga inima, poate sunt cuiva mai de folos decat mi-au fost mie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) momentan, nu folosesc decat demachiant cu vitamina C si o crema hidratanta ( aderma de la ducray)..ocazional mai folosesc lotus oil de la clarins.. in rest, ma abtin cat pot de la a mai da cu produse anti acnee pe fata pentru ca am tenul ffff sensibil acum si orice crema mai agresiva ma da peste cap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) so.. daca e vreun doritor, pm me si ne intalnim..eu stau in buc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
bine ai venit, fluturash! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
geo, sunt sigura ca o sa fie buna..eu am incredere in produsele ei, dupa tot ce scrie pe site-ul ei si ce analize face, sunt sigura ca stie foarte multe..nu prea mi-a placut mie cum mi-a raspuns la mail, dar deh, in fine...tie ti-a raspuns? bebe, nu stiu, dar mie mi se pare ca eu folosesc de 10 ori mai multe produse ca tine..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar daca tu te resemnezi asa si refuzi sa incerci si alte produse/ tratamente, nu o sa castigi absolut nimic..ba poate o sa iti mai iasa si altceva de la stres.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pe ce post vrei sa te angajezi? oricum, sunt sigura ca arati mult mai bine decat americancele alea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) si bebe, nu uita, slava Domnului s-a inventat fondul de ten/corectorul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet da, eu folosesc mult mai putine produse decat tine dar asta si pentru ca am pielea foarte sensibila de la dermatita seboreica. cam orice crema/demachiant/masca imi irita dermatita sau imi provoaca puncte negre si cosuri(pana si ictyane) si atunci trebuie sa fiu extrem de percauta. Totusi uite produsele incercate in ultimele 3 luni: demachiante- biotherm pt piele sensibila care ar trebui sa fie tolerat si de cele mai intolerante tenuri, unul de la Roc , unul de la burt's bees pt ten cu probleme, purity de la philosophy , fiecare dintre ele utilizate de maxim 5 ori pt ca mi-au provocat rani; masti- de la burt's bees pt ten cu probleme - am folosit-o o data si mi-a facut rani, biore self heating mask- am folosit-o de 2 ori si mi-a uscat tenul raaau de tot si prin urmare mi-a agravat dermatita; creme - acnee free asta nu mi-a facut rau dar nici bine (am folosit-o o luna), o crema tot de la burt's bees care mi-a provocat cosuri. ultima este glycon care imi arde si ea pielea desi o folosesc o data la 2 zile.
in ceea ce priveste americancele sa stii ca nu sunt chiar asa de urate, ma refer in special la cele din manhattan pentru ca in rest sunt fff multi emigranti. in primul rand nu au mai deloc probleme cu tenul, cred ca 99% din persoanele de aici au tenul perfect si in al doilea rand sunt si dragute ca fizionomie in ciuda celor ce se spun despre ele. nu sunt f frumoase dar in nici un caz urate si faptul ca au ten impecabil ajuta mult. eu vroiam sa gasesc ceva in domeniul receptie hotel, hostess oricum ceva ce presupune a arata bine pentru ca nu am prea multe variante din care sa aleg si astea sunt cele mai bune. in ceea ce priveste fondul de ten l-as folosi daca nu as avea toata fata numai cojite.. folosesc corector dar nu e de ajuns, nici el nu poate face minuni. apropo de asta sweet, mi-ai zis tu mai de mult de un corector de la nu stiu ce firma din america...unul care ar trebui sa fie super bun si am uitat, poti sa-mi zici iar te rog? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
tie ti-a raspuns? sweet, mi-a raspuns, mai mult m-a redirectionat la articolul despre puncte negre! Mare scofala....il citisem! Ideea e ca eu bag mana in foc ca staff-ul mi-a raspuns, si nu ea personal!!! Probabil asa se intampla! eu abia astept lotiunea pt corp cu 2%BHA!!! speram sa-mi ajunga azi coletul dar se pare ca nu s-a intamplat asta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
si eu cred la fel, ca nu mi-a raspuns ea personal..din ce am vazut eu pe site, rapunsurile ei sunt mult mai elaborate..sa ne spui cum ti se pare! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
bebe, imi pare rau..nasol ca este si problema cu dermatita seboreica..ca varianta naturala, ai incercat vreodata iaurtul? este foarte bun pentru tenul gras si deshidratat si pentru orice tip de ten.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) poti sa il folosesti complementar cu tratamentele, ca sa nu mai ai tenul uscat.. este vorba despre Dermablend, gama profesionala a Vichi-ului..si dermatologii recomanda gama asta din cate am inteles eu, iar produsele au foarte mare putere de acoperire..si sunt foarte multe produse..uita-te pe site, poate gasesti ceva care te atrage..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:51 PM |
|