![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sintem niste copii demne de mila. Nici macar nu stim ce copiem... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apai, decit un tiriie-briu de-asta juma` muiere-juma maimuta ( la stilul de copiat ma refer (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) mai bine lipsa, fetelor! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
juma` muiere-juma maimuta exact asta avem acum!!!!! Sub nici o forma nu sunt barbati interesati! Ci doar dusi la extreme penibile! Ei, acuma sa nu fiu nesuferita, sunt sigura ca mai sunt si exceptii placute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o sa-mi pun si eu ochelari si incep sa scanez......anunt de vaz vre-unul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
Deci dovada: romanii chiar nu stiu ce inseamna asta! N-au nici cea mai mica idee. Oricum, s-a pronuntat root admin-ul, deci s-a decis, sunt total nefolositori. Subiect inchis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa purcedem catre Auschwitz cu ei! Evreii macar l-au omorat pe Iisus, astialalti sunt chiar degeaba. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LUC, te pedepsesc sa te epilezi in partile moi cu epilatoru` prietenei daca faci mistouri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Root adminu` vorbeste ca root admin numa` cind aplica regulamentu`, altminteri e o biata fomee... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) later edit: de oboseala am inceput s aminclitere si sa spun prostiii... scuzati. This post has been edited by Diana: May 15 2007, 12:21 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Pai daca se zice ca metro-secsosii aia ne imita... de ce nu?!
Da` il iertam pe Jean, ca e baiat fin si nu cadreaza... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 174 Joined: 9-November 06 From: Arad Member No.: 693 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LUC, te pedepsesc sa te epilezi in partile moi cu epilatoru` prietenei daca faci mistouri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Yes mam (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ia zi-i capitane, nu cumva un pseudo-mascul de-asta ti-a suflat vreo fata de te-au apucat pandaliile? Ca daca da, nu era fomee adevarata si nu ai pierdut nimic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai daca se zice ca metro-secsosii aia ne imita... de ce nu?! din dracii care-i am cand fac eu miscarea......SA O FACA! solidaritate frate, apai nu toti vrem egalitate si faternitate?! bagati mama epilatorul pe unde incape....si fiti feminini! Ia zi-i capitane, nu cumva un pseudo-mascul de-asta ti-a suflat vreo fata de te-au apucat pandaliile? he he.....cred ca asta era (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Geo, mi-e teama ca nu sint destul de barbati sa o faca nici pe-asta, ca doare a naibii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Saracu` baiat, iar am sarit cu gura pe el si-l speriem de nu ne mai trece pragu` virtual vreo citeva luni... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:36 PM |
|