![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 15-May 07 From: Vaslui Member No.: 1,654 ![]() |
am incercat la mustata si cum am zis mai sus...m-a usturat vreo 3 zile..dar am citit ca si unele fete au avut probleme la mustata da in alte parti nu..maini..picioare..si nu stiu ce sa fac..pt ca as vrea sa ma epilez pe maini..dar mai bine astept pana sapt viit sa ma duc la dermatolog sa vad ce-mi zice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca atunci o sa am o sapt si ceva de cand am terminat de luat pastilele...si poate nu o sa se intample nimik (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
am incercat la mustata si cum am zis mai sus...m-a usturat vreo 3 zile..dar am citit ca si unele fete au avut probleme la mustata da in alte parti nu..maini..picioare..si nu stiu ce sa fac..pt ca as vrea sa ma epilez pe maini..dar mai bine astept pana sapt viit sa ma duc la dermatolog sa vad ce-mi zice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca atunci o sa am o sapt si ceva de cand am terminat de luat pastilele...si poate nu o sa se intample nimik (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) salut Kinda_sad,am patit-o si eu cu mustacioara in prima luna de tratament...mi-am facut o rana superba deasupra buzei superioare...zici k eram batuta...intr-adevar era f uscat tenu` meu atunci...si acum sunt inca in tratament,pe picioare ma epilez cu epilatoru` si nu am nici o probl,...si inghinal...iar la mustacioara am un mic truc...inainte sa ma epilez cu benzi de ceara,ung zona respectiva cu crema d galbenele k sa se hidrateze cat de cat si lipesc banda peste...nu se smulg toate firele din prima,dar functioneaza asa,fara sa mai ramai cu rana...poti sa incerci si tu...o sa vezi c-o sa fie bine...bafta! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 10 Joined: 15-May 07 From: Vaslui Member No.: 1,654 ![]() |
Hello EmptyG, cu crema de galbenele m-am dat dupa ce am avut cele 2 tentative esuate la mustata pt ca ma ustura f tare si nu-mi trecea cu nici o crema..si imediat cum m-am dat cu asta de galbenele s-a ameliorat durerea..dar e nasol ca nu intra in piele..luceste pe fatza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar ieri m-am dat iar cu crema de galbene si am smuls firele cu penseta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e si asta o solutie buna..zic eu..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu am fost multumita. Tu in alta parte decat la mustata te-ai mai facut cu ceara in timpul tratamentului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) C`ya (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Si eu m-am epilat in timpul tratamentului si n-am patit nimic, mustata n-a fost cazul ca n-am.
Am luat Sotret, poate totusi ar fi fost mai eficient Roaccutane. Sper sa n-ajung sa fiu nevoita sa-l incerc. |
|
|
![]()
|
|
Si eu am luat o luna de Sotret..si n-as vrea sa mai iau..la mine problema cu acneea e pe spate si mai ales pe umeri, fatza e "clean" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , si cosurile mi-au trecut pe spate..e fina pielea..problema e acum ca mi-au ramas petele maro in piele..si se vad urat..si nu stiu ce sa iau ca sa treaca si astea, dar am sa o intreb pe doctorita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Din februarie de cand am fost la ea mi-a dat 2 creme: Zineryt - o solutie cu care trebuie sa ma dau dimineata si Skinoren - o crema cu care ma ung seara si cred ca si astea au avut efect + pastilele pe care le-am luat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar mai dureaza pana o sa treaca de tot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Zineryt-ul e bun, am folosit si eu vreo 2 flacoane, parca. Pentru pete incearca ceva cu acizi de fructe. Keracnylul sau Diacnealul cred ca e destul de bland chiar daca faci tratament cu isotretinoin si apoi peste 20 min. da cu ceva crema hidratanta.
|
|
|
![]()
|
|
uf..eu m-am saturat..cred ca am cumparat vreo 10 creme Skinoren..si vreo 4 solutii Zineryt (astea imi ajung mai mult) pana acum..e suprafata mare si de asta se termina asa rpd (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mc Girlish de sfat..dar totusi am sa o intreb si pe doctorita ce parere are de cremele alea 2..ca nu iau eu asa de capul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Hello EmptyG, cu crema de galbenele m-am dat dupa ce am avut cele 2 tentative esuate la mustata pt ca ma ustura f tare si nu-mi trecea cu nici o crema..si imediat cum m-am dat cu asta de galbenele s-a ameliorat durerea..dar e nasol ca nu intra in piele..luceste pe fatza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar ieri m-am dat iar cu crema de galbene si am smuls firele cu penseta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e si asta o solutie buna..zic eu..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu am fost multumita. Tu in alta parte decat la mustata te-ai mai facut cu ceara in timpul tratamentului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) C`ya (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) salut Kinda_sad,ceara o folosesc numai pt mustacioara...dar eu cred ca te poti face fara nici o problema oriunde,dar nu inainte de a te da cu o crema hidratanta si grasa in acelasi tp...iar eu cred ca cea de galbenele e perfecta inainte de epilat... Oricum,acum ca soarele e foarte puternic ai grija si da-te cu crema cu SPF de 50+ pe fata si pe zonele expuse soarelui pentru ca risti sa faci vreo eczema sau sa iti apara pete...eu le-am patit pe amandoua din pacate,dandu`ma chiar cu vestita crema de la Bioderma cu SPF de 50+...si ai grija cu ficatu`,mai ia si cate un hepatoprotector,ai grija cu prajelile... In legatura cu Zynerit sa stii ca si eu am folosit,am avut o ameliorare in acea perioada si apoi au recidivat...poate la tine o sa mearga...sa speram...Skinoren`ul e ok,cum apare vreun cosulet,ii "dau in cap" cu Skinoren si dispare... Kinda,cu ciclu ai avut vreo problema?dureri de stomac?alte manifestari sau reactii secundare de la Sotret? Sanatate! |
|
|
![]()
|
|
Astazi vreau sa ma duc sa ma epilez pe maini la cosmetica..sper sa nu patesc nimik..sa ma intorc teafara si nevatamata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
EmptyG pana acum nu am avut nici o problema cu soarele..nu mi-au aparut nici un fel de pete..dar am sa ma protejez pt orice eventualitate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cu ficatul mi-e frica insa..pt ca au am "indopat" multe pastile la viata mea de numai 17 anisori (18 acusi) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nici cu ciclul nu am probleme..vine regulat..ma doare spatele..dar asta ma durea si inainte..deci nu mi se pare nimik in neregula (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am sa va mai scriu dupa ce vin de la cosmetica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Bye |
|
|
![]()
|
|
Astazi vreau sa ma duc sa ma epilez pe maini la cosmetica..sper sa nu patesc nimik..sa ma intorc teafara si nevatamata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EmptyG pana acum nu am avut nici o problema cu soarele..nu mi-au aparut nici un fel de pete..dar am sa ma protejez pt orice eventualitate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cu ficatul mi-e frica insa..pt ca au am "indopat" multe pastile la viata mea de numai 17 anisori (18 acusi) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nici cu ciclul nu am probleme..vine regulat..ma doare spatele..dar asta ma durea si inainte..deci nu mi se pare nimik in neregula (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am sa va mai scriu dupa ce vin de la cosmetica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Bye hey,cum a fost la cosmetica?:)sa speram k inca ne mai poti tasta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:02 PM |
|