![]() ![]() |
May 23 2007, 03:44 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
forte, care-i diferenta intre wok si tigaie? ca ma intreb de mult...
in alta ordine de idei, si eu votez tot pentru bossul. cred ca am mai zis cand a fost concursul de flotari. si imi mentin parerea! |
|
|
|
| angeldust |
May 23 2007, 04:27 PM
|
|
Musafir |
Degeaba tot votati voi cu bossul ca bossul nu o sa voteze cu voi decat daca va creste peste noapte o pereche de cohones (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar forte s-a orientat realist (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu dintre bossul bun dar gay si Max il aleg pe .... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) al treilea, care o sa apara abia in episodul urmator stiu eu sigur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kalua colegii tai nu sugitza de cat ii tot barfim pe aci? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 23 2007, 04:33 PM
|
|
Musafir |
forte, care-i diferenta intre wok si tigaie? ca ma intreb de mult... in alta ordine de idei, si eu votez tot pentru bossul. cred ca am mai zis cand a fost concursul de flotari. si imi mentin parerea! pai din ce vad eu nu prea e, e o tigaie mai rotunda asa, adica cu fundul mic si borcanata. ca un castron metalic MARE (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 23 2007, 05:11 PM
|
|
Musafir |
Asta-i wok:
(IMG:http://www.weddix.de/weddix-cms-media/w302_0/media/catalog/wmf/0592015080_b1.jpg) Eeei, ti-ai gasit sa sughita colegii mei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dac-ar sti ei ce discutii purtam noi pe-aici despre ei... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 23 2007, 05:13 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Mama! Dar tu numai colegi sexosi ai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 23 2007, 05:16 PM
|
|
Musafir |
vezi ca woku' nu merge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 23 2007, 05:24 PM
|
|
Musafir |
L-am schimbat la fata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 23 2007, 05:31 PM
|
|
Musafir |
Eu raman la sef...no matter what...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Astia par mai tinerei...
Kalua, eu credeam ca nemtii astia sunt urati tare, ca barbati, dar tu pui poze aici numai cu oameni ok spre f bine. Spaniolii din Tenerife erau dragutei, parca un pic prea inchisi la piele pentru gustul meu, iar femeile, erau oribile (grase si neingrijite). |
|
|
|
| angeldust |
May 23 2007, 05:34 PM
|
|
Musafir |
Da da Sven (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vezi stiam eu ca apare unul si pe gustul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa ce mai creste vreo 10 ani o sa fie numa bun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sau mai stii? Parca asa imi trezeste niste instincte materne...l-as lua sa il cresc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
May 23 2007, 05:36 PM
|
|
Musafir |
Chiar ma gandeam c-o sa zica angelu' ca Sven e copil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 02:41 PM |
|
|