![]() ![]() |
May 25 2007, 12:45 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
asa mama.....unele cu bordelul dupa ele....celelalte dau foc la casa....!!!!!!!
numai eu nu pot sa scap de un nenorocit care ma tot pica la materia lui! Mor cu el de gat nu alta, de un 3 ani nu ma slabeste deloc!!! Daca nu intru in licenta din cauza lui il impusc, masa'n c*r de afemeiat penal! Am draci azi!!!!! fuck, am uitat apa la cada! pup si ma car! |
|
|
|
May 25 2007, 07:06 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata!
(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
|
May 25 2007, 07:20 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Lotte, bine ca nu te-ai ars si tu. A patit-o o prietena a mea, luase foc perdeaua si i-a picat si pe picior. Un an a ramas cu semne (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 25 2007, 08:29 AM
|
|
Musafir |
Roxanico distrugatoare de casnicii ce esti (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
May 25 2007, 08:42 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Neatza ! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Voi numai cu noaptea in cap puteti sa deschideti subiecte din astea interesante ? Dupa-amiaza nu prea aveti inspiratie ?! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) matroanele lu` mama! |
|
|
|
May 25 2007, 08:43 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
dimineata e mintea fresh (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau in ceata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 25 2007, 08:46 AM
|
|
Musafir |
Da...frate ma distrez la greu pe seama proastelor. Asa cred unele femei ca se apara de concurenta...sunandu-le si injurandu-le. Dar vorba lui bebe, daca ele decat atat pot gandi...sa le lasam in lumea lor. Si acum mai rad, cand imi aduc aminte. Sper, totusi, sa inceteze cu telefoanele.
Neata fetelor. Eu sunt rupta, aseara am dormit mai putin de 5 ore, ca m-am trezit la 5 sa-l trezesc pe bebe. A plecat omu' meu in team-building la Nesebar. Am 3 zile de libertate...si mi-am programat cat mai multe intalniri cu fetele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sper sa vanez si un pic mai mult somn. Va pupic si sa aveti o zi de vineri usoara! |
|
|
|
May 25 2007, 08:53 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angelule poate peste o luna incepi sa vorbesti cu noi pe aici in germana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Accident din asta cu focul in bucatarie am avut si eu acum cativa ani, se facuse o ditamai flama si mai era si dimineata...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 25 2007, 09:41 AM
|
|
Musafir |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
|
May 25 2007, 09:42 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu accidente din astea nu am avut, slava Domnului! Dar am facut odata inundatie. Era apa pana la glezna in casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 06:21 AM |
|
|