![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu prea mai sunt multi nemti in zona. E invazie de olteni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt mai multi deja decat banatenii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate au si ei vreo bluza din portul national care se potriveste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
imi pareai mai dulce zana zorilor. asa cu parul lungutz.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Tocmai am vazut pozele, fff faine! Nota 10! Imi place din ce in ce m mult cum itit sta cu noua coafura, l-ai pus pe bigudiuri mari sau l-ai facut cu peria? Personal, cred ca te prinde mult mai bine tunsoarea asta decat parul lung, esti mai cocheta, mai chic. Si machiajul e f reusit (offff, mi-as dori sa-mi iasa si mie asa ). Cat despre topul negru de dedesubt, daca mi-ar fi povestit cineva de combinatie, n-as fi crezut ca arata prea grozav, asa ca am fost chiar surprinsa cand am vazut pozele. E de efect si imi place cum vine.
PS De cand caut bratara ca a ta! Imi plac la nebunie astea mai late, imi trebuie neaparat ceva de genul asta pt un eveniment, as vrea una neagra dar nu am gasit nici simple, asa ca... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si imi mai plac mult cele care se pun pe brat, sus, in treimea superioara...nici din astea nu am gasit (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mda, arissuca, asa e cu freza.
imi pareai mai copilitza abordabila cu parul lung. asa daca m-ai invita la o cafe m-as gandi de 2 ori (sa nu dau gres cu ceva.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
arissuca...pe bratara am dat 10 RON (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dintr-un magazin de gablontzuri. Dar mie mi-a placut. Am vazut bratari nu asa faine ca asta la Meli Melo cu 40 RON.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
arissuca...pe bratara am dat 10 RON (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dintr-un magazin de gablontzuri. Dar mie mi-a placut. Am vazut bratari nu asa faine ca asta la Meli Melo cu 40 RON. Numai 10RON?! Dar e un adevarat chilipir! Ei, trebuie sa mai caut, eventual o sa vb cu 'tantile" de la magazine sa le spun exact ce caut si poate am noroc. Bine, as vrea si niste cercei si un colier ceva, care sa mearga la bratara...cam ce modele s-ar potrivi, aveti idee? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' mi-ai placut! S-o iau in ordine: tunsoarea iti confera un look glamour. Ti se potriveste foarte bine. O prefer parului lung. Important e sa ai grija de el, sa-l aranjezi sa stea tot timpul bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
In legatura cu tinuta: sarafanul imi place, imi placea si combinatia, pana mi-am dat seama ca-i vorba de un maieu. Vorba kaluai, strici farmecul sarafanului...e prea chic pentru maieu. Solutia oferita de ea e super, dar gaseai greu asa ceva la noi in tara. Singura solutie era croitoreasa..si-ar fi trebuit sa fii foarte atenta si la materialul ales. Mie-mi place bratara...si e ok ca nu ti-ai pus ceva la gat. Walpu, felicitari pentru machiaj. Eu n-am mai vazut, de data asta, nici o asimetrie sau alte chestii. Arata super. Imi plac si culorile alese. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ma bag si eu ca musca tzetze....eu credeam ca-i rochie monoblock, alba cu chestia aia neagra in partea de sus..si eram cam nedumerita, fiindca autorul rochiei a avut ceva in cap, care pana la partea de sus a rochiei s-a pierdut pe drum...dar dupa ce am citit ca partea neagra e un top, m-am mai linistit o tzara...angelule, parerea mea e sa-ti lasi decolteul sa se reverse in voie, cat ai pieptul tare ca piatra si merita sa-l arati...iar combinatia asta din partea de sus chiar nu e de seara..parol! Mai bine o lasi cu decolteul asa gol, fiindca rochia e SEXY, a fost creata sa transmita sexualitate si feminitate... ai forme sexy, frumoase, bine conturate, iar adaosul ala nu face decat sa-i taie craca de sub picioare...ori esti o femeie care termina scoala si-o baga in ma-sa, bine ca s-a terminat! Let's start the new game! Ori te complaci in scolaritza forever, iti pui ceva mai cuminte si stai cu ideea de satafan in sange pana cand vei naste al saptelea copil!...nu inteleg, vrei sa pari o femeie sigura pe ea si viitorul ei, sau o scolarita cuminte care nu-i inca pregatita sa paseasca in lumea maturilor?! Esti cu fundul in doua luntre, parerea mea...
Iar daca te hotarasti totusi la pozitia "femeie sexy, sigura de imaginea ei si ce vrea in viata", puneti ceva la gat, fix pe gat, ceva gen floare sau funda stransa pe gat, bufanta intr-o parte...nu stiu cum sa-ti explic...dar ceva care sa-ti evidentieze gatul ala lung si frumos si tunsoarea care chiar te prinde si te arata "gagica matura, desteapta si rea". Capisci? Asculta un rac care candva a vrut sa devina designer vestimentar...daca ar fi stiut chimie, mama ei, ca mi-a stricat viitorul! Asta-i stilul meu, clasic - sexy, si simt ce se potriveste...parerea me... ...si inca ceva: altele ar manca toata ziua iarba pe pajiste si altceva nimic, sa aiba formele tale, iar tu iti pui topuri de 13 ani pe sub o rochie sexy?! mai bine trage-ti o maleta, sa stii o treaba, nu umbla cu 1/2 de masura...hai ca-mi place sexy, dar parca e prea prea si ceva negru(tare aiurea combinatie!) ma aduce pe drumul drept...ei, ca ma infurii si vin la tine!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
lasati mey fata in pace!!!! cursul festiv nu e seara, e dimineata!!! si dupa parerea mea chiar sarafan fara nimic pe dedesubt e vulgar, mai ales pentru pozele cu profesorii (chiar sa se vada sutienul....). nu de alta dar te vezi cu ei (si ele la licenta!!!). oricum a fost saraca tinuta acoperita de robele alea pe care ne pun astia sa le luam pe noi..... nu anjelu?? mai raman afara doar picioarele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si evident freza si machiajul.
si eu cand am avut cursul festiv m-am stresat de mama focului sa-mi gasesc un costumas..... si ..... nu s-a vazut nimic din el in poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doar o freza ca a lui anjel (pe blond) turtita cu tichia aia patratoasa..... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:01 PM |
|