![]() ![]() |
May 27 2007, 10:51 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
May 27 2007, 11:59 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
bravo mey geoo!! pai nu dai de baut? crezi ca scapi asa usor? (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kitten, vrei o gurita de apa de mare?! am luat intr-o sticla...... neata si de la mine....ah, ce bine e sa te trezesti pe ritmurile de BUG Mafia ale vecinului!!!!!! Macar m-a trezit la 11! Las' ca mai frig eu un somn azi..... Pupaceala ca-mi sunteti dragalase! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 27 2007, 01:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Mai, voi nu aveti somn?
Eu am avut ieri o migrena crunta toata ziua. Am crezut ca imi crapa capul. A, mai am un pic si termin invitatille (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 27 2007, 01:40 PM
|
|
Musafir |
Neatza
Eu am ajuns acasa cand era deja lumina. Nu ca m-as fi distrat ceva spectaculos, dar nimeni nu vroia sa plece din club si singura nu aveam chef (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ajuns azi noapte la concluzia ca am imbatranit si ca trebe sa ma marit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Socant, stiu....Dar ce sa fac? De distrat parca nu ma mai distrez nicaieri, viata de noapte deja ma oboseste....barbatii mi se par toti urati si prosti...deci clar tre sa ma marit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 27 2007, 01:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel, sa stii ca si eu am luat decizia cand am ajuns la aceleasi concluzii ca si tine! Deci, clar ti-a venit randul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 27 2007, 02:49 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Neatza Eu am ajuns acasa cand era deja lumina. Nu ca m-as fi distrat ceva spectaculos, dar nimeni nu vroia sa plece din club si singura nu aveam chef (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ajuns azi noapte la concluzia ca am imbatranit si ca trebe sa ma marit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Socant, stiu....Dar ce sa fac? De distrat parca nu ma mai distrez nicaieri, viata de noapte deja ma oboseste....barbatii mi se par toti urati si prosti...deci clar tre sa ma marit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) se pare k o sa mai avem o nunta in curand.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
May 27 2007, 03:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
credeam ca numai eu am ajuns la concluzia ca nici un barbat nu ar mai putea sa ma satisfaca.
am un mare talent sa gasesc defecte..... deci tre sa ma marit??? poate ca ar fi cazul.. ioooo m-am cam ingrasat si de 3 zile mananc salate.. exceptant masa de azi dimineatza cand am mancat o mare lasagna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
May 27 2007, 04:58 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
incepe epidemia maritisului??! Szi, sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu va tin pumnul fetelor de pe margine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 27 2007, 05:55 PM
|
|
|
Bai, am niste draci! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ma cert cu imprimanta de doua ore, scriu textul pentru invitatii si la fiecare coala buna, imi buseste doua.
Apropo de text, am gasit unul in stil vechi si cine l-a citit pana acum a zis ca a inteles cu greu ce zic eu acolo. S-ar putea sa nu-mi vina lumea la nunta ca nu au priceput textul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 27 2007, 06:13 PM
|
|
Musafir |
Bai...bine ca am ajuns la concluzia ca tre sa ma marit....acum mai ramane sa gasesc cu cine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Albinutzo mama...hai sa intram in saptamana oarba ce zici? Sa vedem cat ne tzine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana la primele sarmale si primele sosete de spalat cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 12:49 AM |
|
|