![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Plus,ca mi-ar displacea profund ca cineva sa-mi anihileze liberul arbitru si sa-mi spuna ca sunt "proprietatea" lui. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar totusi esti proprietatea lui, daca nu ma insel. sau esti o utilitate inchiriata...? Poveste adevarata: Ea, singura, divortata, cu copii. El, mai tinar, extrem de insurat. Amore nebun pe net, concedii impreuna cind el era "in delegatie" (asta stia nevasta); intilniri, scintei, samd... El isi paraseste nevasta; dupa o perioada, fosta amanta ajunsa nevasta cu acte-n regula, nu mai reusea sa se bibileasca, sa faca si gospodarie, sa fie si fresh pentru sotior, sa aibe si mincare gatita proaspat in fiecare zi... biata fosta amanta era panicata... si a ajuns de-a dreptul ingrozita la ziua cind el i-a spus: "Auzi, incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu fosta mea nevasta!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) diana, stii chestia cu motociclistul....cum se termina? "nu mai esti barbatul de care m-am indragostit"....riscuri |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pescarush prin partial despartit vroiam sa zic ca s a mutat de la ea si actele sunt in curs.
adica,despartirea nu e inca legala. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
trecand peste partea a 2a a frazei lui leo, prima parte e destul de adevarata. intr-un fel, esti proprietatea lui si invers. are "acte" pe tine. mie una mi s-ar parea dragut sa ma considere asa, inseamna ca ma vrea si ca e constient ca si el o proprietate la randul lui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
e prea mult 'proprietate' pentru mine. o fi bine sa fiu eu proprietara, dar sa am proprietar... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fim seriosi, nimeni nu e proprietatea nimanui ...sclavia s-a abolit de cam multa vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
proprietati sunt lucrurile care nu au suflet, sa nu confundam totusi, suntem oameni avem libertate si nu suntem proprietatea nimanui sufletul nu se poate cumpara si nici vinde
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Haideti totusi sa revenim la amante... daca vreti puteti deschide oricind un topic despre dreptul de proprietate asupra partenerului si ce implica el .
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Leo, daca ironia pe care o sesizez este intentionata, o sa te rog sa faci o vizita la regulamentul formului. Daca se repeta, nu vom avea incotro. Multumesc. diana, nu este deloc ironie. dar o entitate anume poate fi proprietate sau concesiune sau utilitate inchiriata pentru cineva care a contractat-o. nu exista alta forma de manifestare. si mai apoi...daca nu esti proprietarul unui lucru/fiinte cum vei tine la el/ea. oamenii au tendinta sa distruga ce nu detin. Regula general valabila... la un anumit timp in relatie am intrebat-o pe prietena mea "vrei sa fii doar a mea?". Simtul proprietatii, valabil la fiecare om. Partea proasta este ca pe aici mai intra si fete sub 18 ani, care invata multe "pareri bune" de la posturi precum al forumistei respective. si desigur ajung sa greseasca si sa se comporte anormal. asa ca mare atentie la exprimarea frustrarilor pe forum. sa le dam celor care intra aici din experienta noastra, nu din frustrarile adunate in timp de noi. |
|
|
![]()
|
|
Leo, nimeni nu este proprietarul altei fiinte umane. In nici un fel si sub nici un motiv.
Ca aici intra si fete foarte tinere, e adevarat. Ca au ce invata, e adevarat. Ca uneori se dau sfaturi gresite, e iar adevarat. Insa, hei... cine detine adevarul absolut?! Facem tot ce putem sa facem lumea care ne viziteaza sa gindeasca. E drept, nu reusim intotdeauna. Pentru ca incercam sa respectam niste reguli de bun-simt care pe unii ii deranjeaza pentru ca nu se pot "exprima" liber plin de greseli de ortografie intr-o limba pasareasca. Pentru ca nu toleram nesimtirea si prostul gust, mahalagismul, doar din dorinta de a avea cit mai multi vizitatori atrasi de "scandaluri" virtuale intre cate. In timp, cu ajutorul Lui Dumnezeu poate vom intelege noi, toate femeile, ca demnitatea nu are nimic de-a face cu inselatul, amantlicul, minciuna si "posedarea" in sens biblic sau propriu a unei alte persoane. Ci ca posedarea demnitatii e una dintre conditiile care ne fac sa fim Oameni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 10:23 PM |
|