![]() ![]() |
| angeldust |
May 31 2007, 03:52 PM
|
|
Musafir |
Forte, este drept ca injinerii au o moaca aparte, un miros specific, privirea aia care te face sa crezi ca ei mereu rezolva ecuatii in cap in timp ce imbuca din pizza si ca isi pierd sosetele in mijlocul restaurantului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) It's a curse, I tell you (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 31 2007, 04:08 PM
|
|
Musafir |
noi mancam peshte. si nu suntem injenere
|
|
|
|
May 31 2007, 04:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Forte! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce tare!
Cat despre cei care au facut plaja azi... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 31 2007, 04:11 PM
|
|
Musafir |
Da ce esti bre dc nu esti injinera? Ce iti scrie pe diploma?
|
|
|
|
May 31 2007, 04:33 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
am revenit!ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 31 2007, 05:16 PM
|
|
Musafir |
Azi am cam frecat menta si maine ma vede dracu-mbracat nemteste. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Acum imi strang calabalacul, inchid chioscul si ma duc la mexican. forte, tare de tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Auzi, sosetele erau noi sau purtate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
May 31 2007, 05:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
da...eu sunt bosumflata
politica politicii potliticienilor scolii noastre (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) ca nu au afisat rezultatea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar pentru ca am promis ceva ma tin de cuvant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.dowwallpaper.com/wallpaper/miscs/cocktail/cocktail1.jpg) sa vad daca si reussesc (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) later edit:prima mea pozna aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 31 2007, 05:55 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
May 31 2007, 05:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Poke, lasa ca le afiseaza ei!
Forte, daca ai facut ASE-ul scrie pe diploma economist. Asa scrie pe toate, din cate stiu eu... |
|
|
|
May 31 2007, 06:00 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
bravo poke!!! sa vezi ca o sa ai bafta mare si la bac, pentru ca esti fata dejteapta (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
imi aduc aminte si eu ce stresata am fost cu atestatul, si nici pe mine nu m-au lasat sa stau in picioare, m-au pus sa ma asez pe scaun, si dup-aia a comentat diriga ca cica mi se vedeau chilotii (ceea ce nu era deloc adevarat), dar tot am luat 10... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cat despre plaja, eu fug de soare ca un vampir, ca tenul meu face urat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 10:04 AM |
|
|