![]() ![]() |
| contraste |
Jun 1 2007, 02:21 PM
|
|
Musafir |
Fă-i o poză la umbrela deschisă şi pune-o s-o vedem şi noi !
|
|
|
|
Jun 1 2007, 02:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna gagici!!!1 ce faceti??
LA MULTI ANI COPII!! INCLUSIV MIE!! ce vroiam eu sa va spun e ca sunt in bucuresti!!! de marti. sunt habauca. m-a dezorientat total orasul asta si azi am condus in buc. ca dde cand am venit nu am mutat masina azi de abia....foaarteee greu... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jun 1 2007, 02:46 PM
|
|
Musafir |
Fă-i o poză la umbrela deschisă şi pune-o s-o vedem şi noi ! am lasat-o in portbagaj. e aniversarea bricostore, am fost sa cumpar plafoniere pt mama... si am cumparat plante (evident!!!) si la casa mi-au dat un tichet de razuit, l-am razuit si am castigat o tragere la roata norocului. si acolo era televiziuneaaaaaaa kalua, da, mi se intampla numa chestii interesante in ultimul timp. inca n-au sarit aia pe mine, da' saptamana nu s-a terminat. albino, te bazai pe la capitala? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 02:58 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
sunt asa de trista... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Jun 1 2007, 03:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da un pic . ma stau pana duminica. is in camine in regie:D foarte tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma plimb si io ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) :(IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) ce ai patit fluturas? |
|
|
|
Jun 1 2007, 03:01 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
fluturas, de ce esti trista?
poke, felicitari!!! mai ai un hop si gata..... gata cu liceul! |
|
|
|
Jun 1 2007, 03:03 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
am avut un pretty bad fight cu al meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
|
Jun 1 2007, 03:05 PM
|
|
|
nimic ce poate fi rezolvat???
snt convinsa ca se rezolva da ce s-a intamplat??/ (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 03:08 PM
|
|
|
pai el cam e tipul care se enerveaza foarte repede. si mi-a zis ca eu nu stiu ce vreau de la relatia asta si ca nu stiu sa-l tin langa mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si cica pana duminica sa nu-l mai sun, sa nu-i mai dau mesaj, sa...nimic!!ca POATE asa imi dau seama ce vreau si-mi dau seama cum e sa ma chinui (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 03:16 PM
|
|
|
si are dreptate??? stii sau nu stii?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 06:25 AM |
|
|