IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
dr_wise
post Jun 1 2007, 04:20 PM
Post #2971

Musafir

gagici, aici gresiti! pe barbati nu tb sa-i iubesti, dar tb sa-i intelegi...iar iubitului tau, fluturas draga, e bine sa-i dai timp sa cugete la relatia asta, nu-l sufoca cu dragostea ta, prea se crede atotstiutor! ei, ca incepe sa ma enerveze! tai-o la un shopping, fa orice si incearca sa nu-l suni, doar ai si tu mandria ta, daca zici ca ai dreptate!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jun 1 2007, 04:25 PM
Post #2972

Musafir

albinutza s-a mutat la buc? Unde cum cand? N-am fost pe faza? Mi-ai luat-o inainte bre?

+Quote Post
albinuza
post Jun 1 2007, 04:37 PM
Post #2973

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

nu m-am mutat!! am fost la un curs aici!! si stau la o tipa pana duminica. nu ma mut in bucuresti!!
io m-am apucat de baut ceva bere...
da dluturel da detalii
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Kitten
post Jun 1 2007, 04:47 PM
Post #2974

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

anjelu, eu m-as muta in timi......... sau cluj..... oricum, la mine directia e spre "vest" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in niciun caz invers....

+Quote Post
katy87
post Jun 1 2007, 05:33 PM
Post #2975

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

"Atunci cand nu mai esti copil ai murit de mult" C. Brancusi...La multi ani tuturor celor care se mai simt copii in sufletul lor...

felicitari poke,dai de baut:d

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2007, 06:03 PM
Post #2976

Musafir

QUOTE(Kitten @ Jun 1 2007, 04:47 PM) *
anjelu, eu m-as muta in timi......... sau cluj..... oricum, la mine directia e spre "vest" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in niciun caz invers....

Eu m-as muta in est, muuuult inspre est (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 1 2007, 06:09 PM
Post #2977

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(dr_wise @ Jun 1 2007, 05:20 PM) *
gagici, aici gresiti! pe barbati nu tb sa-i iubesti, dar tb sa-i intelegi...iar iubitului tau, fluturas draga, e bine sa-i dai timp sa cugete la relatia asta, nu-l sufoca cu dragostea ta, prea se crede atotstiutor! ei, ca incepe sa ma enerveze! tai-o la un shopping, fa orice si incearca sa nu-l suni, doar ai si tu mandria ta, daca zici ca ai dreptate!

chiar asta am facut dupa ce-am fost la croitoreasa. am iesit la shopping (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mi-am luat niste pantalonasi asa de draguti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cat despre sufocat...uneori cam exagerez, recunosc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nu se crede atotstiutor, doar ca, intr-adevar, stie mai multe ca mine...problema e ca nu are foarte multa rabdare. oricum, stiu ca daca-l sun azi ori maine, o sa faca urat si o sa spuna ca nu ma intereseaza ce zice el, asa ca-l las...(vorba lu` wise, am si eu mandria mea!!) si am sa sufar in...tacere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) oricum ar fi, tin la el si-s kind of... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

eu m-as muta muuuult spre sud...sa fie caaaald si bine (mereu am zis ca de-ar fi sa aleg, prefer sa mor de cald decat sa mor de frig)

+Quote Post
Philia
post Jun 1 2007, 06:34 PM
Post #2978

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

saru mana fetelor!
astazi m a busit un plans ...cred ca am realizat si eu ca se termina toate astea si ca abia acum incepe greul.si am mai realizat ca 8 ani de munca fara vacante,week enduri etc,s au dus pe apa sambetei.
numa amintirile au mai ramas...
desi de abia astept sa scap,imi pare asa rau (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

fluturas,eu zic sa il lasi,poate ca si el are nevoie sa se gandesca...
bucura te de libertatea asta provizorie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 1 2007, 06:39 PM
Post #2979

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

poke, sa vezi la facultate ce dor o sa-ti fie. eu am fost intr-o clasa de fete, intr-un liceu cu doar 63 de baieti si nu prea ne intelegeam.abia asteptam sa se termine, sa scap de ele odata. dar acum, parca asa mi-e dor de colege, de profi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

pai o sa-l las, poke... asa poate o sa fie mai dulce impacarea (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 1 2007, 06:40 PM
Post #2980

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fluture la asta ma gandeam si eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
cat despre liceu...mereu ne pare rau dupa ceea ce s a terminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
desi nu ma asteptam sa fiu asa bocitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 05:14 AM