May 11 2008, 10:10 PM

| 
	|
| 

Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5  | 

Renuntam cand am obosit, cand nu mai avem nici o sansa sau cand pur si simplu nu  ne mai intereseaza. 

Cand am obosit? Cand am luptat prea mult, ne-am zbatut, am tras cu dintii si am ajuns intr-un punct cand ne uitam in urma si nu vedem decat efort si nici un strop de lumina. Doar stropi de sudoare. Cand nu mai avem nici o sansa? Cand realizam ca ne luptam cu ... Citeste Despre renuntare  | 

| 

| 
	|
![]()  | 

May 18 2008, 08:23 PM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462  | 

Si eu fac parte din categoria "incapatanati" atunci cand mi se pune un pitic pe creier... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)  si nu renunt chiar daca toata lumea imi spune ca gresesc (desigur, poate fi vorba si de putina naivitate, asta ca sa ma exprim elegant (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)  ). Pana nu dau eu cu capul de pragul de sus, nu ma las.  

Ma las influientata in probleme minore, fara prea mare efect asupra mea, insa in rest.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)  | 

| 

| 
	|
 Maàt   Despre renuntare   May 11 2008, 10:10 PM

angeldust   :) Ai dreptate, uneori e un act de maturitate sa r...   May 12 2008, 08:27 AM

albinuza   mdaaa, la problema asta cu renuntarea m-am tot gan...   May 12 2008, 10:28 AM

rozy   Szi,se pare ca ai nimerit la fix cateva din fete c...   May 12 2008, 11:18 AM

Vanillina_77   Buna tuturor!
Eu cred ca uneori este chiar bi...   May 12 2008, 12:00 PM

Maàt   :welcome: la noi, Vanillina! Ce bine mirosi......   May 12 2008, 12:30 PM

Vanillina_77   
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 07:07 AM | 
|    
 |