Feb 26 2007, 05:20 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 |
As dori sa imi akizitionez o pudra, dar nu stiu cum sa o aleg.Pulbere sau compacta?Traslucida sau mata?Astazi am vrut sa imi iau MF translucent si mi s-a parut foarte inkisa la culoare.Vanzatoarea cica asta e singura nuanta translucent (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...
Care este diferenta intre pudra mata si cea translucenta?Pe ce portiuni se foloseste una si pe care cealalta?Pot spune ca am tenul mixt spre gras, actual deshidratat si predispus la acnee....Kiar nu stiu ce tip de pudra ar fi adecvata tipului meu de ten.Ce ma sfatuiti? |
|
|
|
![]() |
Aug 16 2010, 10:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Gata, achizitionat una bucata pudra Clinique Stay Matte. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Vreau sa iau si o crema coloranta si deocamdata atat. E prea cald. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Poate la iarna ma risc sa iau si un fond de ten si sa invat sa il folosesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si cum ti se pare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie mi se potriveste nuanta Stay Buff, tu ce ai ales? |
|
|
|
Aug 17 2010, 09:12 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
Imi place. Eu am Stay Neutral. Sunt asemanatoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum inainte sa intru in Sephora, am intrat intr-un alt mare magazin de cosmetice gen Sephora si am inceput sa testez pe mana diverse. Insa vanzatoarele de acolo erau asa plictisite si nu m-a bagat nimeni in seama, desi am stat vreo 20 de minute. Nici eu nu le-am zis nimic. In Sephora cum am intrat, cum a sarit o fata pe mine sa ma ajute. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2026 - 08:23 PM |
|
|