![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 1-August 10 Member No.: 8,944 ![]() |
Buna seara! Am si eu o problema, mai ciudata. Eh, vreau sa desfac/dezlipesc o sudura. Si respectiva e la un lant (a.k.a. lesa de caine din zale; lant pentru caine masiv, deci is ditamai zalele). Cum Dumnezeu desfac eu cateva suduri gen? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Multumesc anticipat for any answer. ^.^"
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In general la torsiune sau presiune cedeaza - aka dai cu ciocanul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cu un fierastrau pe locl sudurii, si dupa aia indoita la o menghina ceva.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Il desfaci prin actiune mecanica- adica cu un ciocan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 01:47 PM |
|