![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si de ce nu Muntenegru? Este o destinatie la fel de exotica la fel ca cele enumerate mai sus, doar ca nu este atat de mediatizata.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Dar este cald in octombrie in Muntenegru?..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Sezonul dureaza pana in Noiembrie. Cand am fost eu erau 40 grade. In octombrie este numai bine.
Cauta pe google sa vezi pareri. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Ok, caut de zor...Multumesc... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Chiar arata bine pozicele tale...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-June 11 Member No.: 10,307 ![]() |
In cipru, corfu acum depinde si de situatia materiala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunt niste locuri minunate
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-February 12 Member No.: 11,027 ![]() |
Noi mergem la Bodrum, Turcia. Si eu visam pana de curand sa merg in Corfu in luna de miere, dar dupa ce am vazut niste poze din regiunea asiatica a Turciei, m-am razgandit. Bilete mi-am luat de la aceeasi agentie de la care mi-am luat biletele pentru concediu vara trecuta. De-abia astept sa plecma in luna de miere...
This post has been edited by Globetrotter: Feb 28 2012, 11:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 8-June 12 Member No.: 11,256 ![]() |
Si eu tot la Antalya ma gandeam. Si o sa tot gasesti oferte pentru perioada aia.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-October 13 Member No.: 12,181 ![]() |
Buna, noi o sa avem nunta in martie si am luat bilete de avion pentru Lisabona. Vom sta acolo 4 zile apoi vom merge inca 6 zile in Estoril. Abia astept:d
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 15-October 13 Member No.: 12,166 ![]() |
Frumos luna de miere!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 05:44 PM |
|