![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pai ar trebui sa apara simultan sau la mica intarzere dupa prima.
am citit undeva de faza cu a doua liniuta care apare mai tarziu dar nu mai stiu exact explicatia (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 6-May 07 Member No.: 1,598 ![]() |
pai ... a doua liniutza apare simultan cu prima.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
scrie exact (dar exact, crede-ma) in prospectul fiecarui tip de test. E vorba de niste reactii chimice, nu prea e cu dus si intors...
nu exista rezultate fals pozitive la testele de sarcina, ci doar fals negative (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pentru ca se bazeaza pe detectia unui hormon prezent in organism. Daca prezenta lui a fost detectata... e clar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca nu, poate fi intr-o concentratie prea mica pentru a fi detectat. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 6-May 07 Member No.: 1,598 ![]() |
mi-am facut o programare pt eco maine la Centrul medical Vital. stiti ceva de clinica aceasta?
Oare il detecteaza daca o fi prea micutz bebele? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
eu zic ca e cam devreme pentru eco, in schimb nu e prea devreme pentru o analiza de sange care iti spune exact daca esti insarcinata sau nu. bafta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Domnisoara care mi-a facut programare m-a intrebat cand am avut ultima menstruatie (28 martie) si apoi mi-a zis sa vin pt eco.
Ma gandesc ca nu m-o fi chemat degeaba daca nu se vede... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:47 AM |
|