![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 19-June 06 Member No.: 389 ![]() |
As vrea sa stiu daca e safe depilarea cu crema in zona genitala-anala. Si sa nu-mi spuneti sa ma duc la cosmeticiana, ca nu mai practic demult. Prea multe dezamagiri si mult prea multa durere.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai de ce nu ar fi?! In plus, exista creme speciale "face&bikini".
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca respecti ce scrie pe prospect e safe ... totusi ar fi indicat sa nu iti ajunga crema in zonele "mai sensibile" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ca exista riscul sa faci vreo iritatie de o sa te urci pe pereti.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu zic ca este, dar ai nevoie de niste oglinzi sau de niste maini in plus. stii tu, ca sa ajungi peste tot.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
ai grija sa dai apoi repede cu o crema care sa calmeze pielea - eu folosesc galbenele si nu am probleme. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 25-June 07 From: Middle of Nowhere Member No.: 1,856 ![]() |
BUna buna! Am si eu o intrebare... o fi ok daca ma fac cu crema epilatoare pe abdomen?Bine crema sin aia ptr face&bikini, ma gandesc ca daca merge ptr fata de ce nu ar merge si ptr abdomen? A incercat cineva? Dar apoi o sa creasca urat parul inapoi? Kci eu vreau sa ma fac doar pr k ma duc la mare.. in rest nu me deranjeaza atat de rau, dar la soare se vede urat..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Yep (cu conditia sa nu fii alergica, incearca intai pe o portiune mica de piele, scrie si in prospect).. eu cand am incercat crema de genul ala am folosit-o pe abdomen prima data, unde aveam cateva firicele si am avut o revelatie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Insa nu folosesc crema pentru ca nu imi plac metodele care tin doar 3 zile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ca la mine ceara si penseta sunt de baza. Btw.. mie epilatul cu ceara in zona-pe-care-nu-am-chef-sa-o-numesc-acum mi se pare ca doare foarte putin comparat cu alta -zona-pe-care-nu-am-chef-sa-o-numesc-acum. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-January 08 Member No.: 3,002 ![]() |
buna fetelor..as dori sa va intreb de unde imi pot procura crema epilatoare pt zona genitala?puteti sa imi recomandati ceva marci?a folosit careva dintre voi?astept cu nerabdare raspunsul vostru...merci...va pup
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
cred ca se poate gasi si la farmacii si intr-un supermarket...
in orice caz, pt cele care vreti sa folositi crema epilatoare in alta zona decat cea genitala.....e o idee proasta. in zona genitala oricum iti va creste parul in 2 zile dar macar il tii in chiloti. pe abdomen si pe fata ma indoiesc ca ai vrea sa pui mana si sa simti niste zimti. mai ales daca aveti mustati sau par extra intre sprancene. se poate folosi o dungulita de ceara , foarte fina....care nu doare asa cum s-a exagerat in povesti si are si un efect (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am incercat si eu mai demult o crema depilatoare, dar la mine nu prea a functionat cum trebuie, poate nu am aplicat eu bine habar n-am. Eu raman tot la aparatul de epilat, iar pt zona inghinala la cosmeticiana. Pentru zilele cand nu prea am chef de astea, mai folosesc si un aparat electronic de ras, desi nu e nici pe departe cea mai buna solutie, dar comoda.
Pentru fata, exista benzi speciale cu ceara. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/322.gif) pentru zona inginala solutia ideala = o buna cosmeticiana
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:44 PM |
|