![]() |
![]() |
sweet_raisa |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!!ma framanta de mult timp o problema....sunt cu prietenul meu(jumatatea mea,CREDETI-MA) de 10 luni...am tinut relatia in secret fata de parintii mei pana acum 2 luni...pana atunci ei stiau ca suntem prieteni foarte buni si atat..nu le-am spus ca suntem impreuna pentru ca el e mai mare cu 4 ani decat mine,si nu am vrut sa ne desparta,mi-a fost teama...in fine in toate aceste luni le-am povestit despre el ...si in mare si-au facut o parere destul de buna despre el...eu de prima data(din primele saptamani )m-am inteles foarte bine cu mama prietenului..pt mine e un fel de mama soacra pe care orice nora si-ar dori-o...pur si simplu ne intelegem de minune...de multe ori mi-a spus k ii sunt draga...si sunt foarte mandra de relatia pe care o am cu dansa,chiar a acceptat sa tina in secret fata de parintii mei relatia mea cu fiul dumneai!
dansa e laboranta la hematologie in spitalul judetean din orasul meu... in iulie a trebuit sa ma operez de apendicita+chist ovarian...ai mei nu au stiut la ce medic sa ma duca pentru operatie...iar mama prietenului meu a invitat-o pe mama sa-i recomande un medic si sa vorbeasca de operatie...si asa mama l-a cunoscut pe prietenul meu(stiindu-l in acel moment amicul cel mai bun)dar a cunoscut-o si pe mama lui!!m-am operat iar mamele noastre au tinut legatura si se inteleg si in prezent bine!! vazand asta,i-am spus mamei ca vreau sa fiu cu el,pentru ca nu am putut sa-i spun ca suntem deja de cateva luni...la inceput s-a impotrivit datorita varstei,dar si-a dat seama ca imi place mult de el,il si iubesc pe deasupra..si ne-a lasat sa fim impreuna...mai ales ca are o parere buna despre el si mama lui...in fine cam asta e in mare "povestea"... ceea ce ma framanta cu adevarat e faptul ca mama nu stie ca eu mi-am inceput viata sexuala de 3 luni...mai ales ca am asigurat-o ca o voi anunta inainte...pentru ca voia sa-mi dea unele sfaturi ca orice mama...ma simt prost de atunci si mereu ma framant.. stiu ca in fond decizia de a-mi incepe viata sexuala imi apartinea(si am facut-o pentru ca ne iubim,oricum el nu m-a prestat in acest timp,avut rabdare pana am fost pregatita...dar ma sint foarte prost fata de parinti.. precizez ca eu si mama am avut din totdeuna o relatie mai speciala(cum putine fete si mame au,adica vorbim foarte mult,suntem deschise)... dar asa a fost sa fie...situatia a iesit altfel...cum nu ma asteptam..asta a fost destinu,probabil...eu si prietenu meu ne iubim foarte mult,sunt foarte bucuroasa ca ma inteleg atat de bine cu mama lui...am mirele si mama soacra de vis:) dar ma simt foarte prost,imi fac procese de constiinta ca am mintit-o pe mama....si ma gandesc ca ar putea intr-o zi sa mergem la ginecolog,pt un control de rutina...cum ma voi uita in ochii ei cand va afla ca de mult nu mai sunt virgina???cum???ma apuca de acum plansu'....nu vreau sa-mi imaginez ce reactie ca avea..isi va schimba parerea despre mine si prietenu meu...mai ales k de vreo 2x cand stia ca mama lui nu-i acasa,iar eu urma sa ma duc la el...imi spunea:AI GRIJA "CE FACI" CU EL! voi cum spuneti sa procedez...eu vroiam sa mai treaca cateva luni si sa-i spun ca de abia atunci am de gand sa-mi incep viata sexuala..dar daca va afla pana atunci??? stiu ca v-am plictisit,am scris romane aici...dar daca cineva vrea sa ma sfatuiasca nu sa ma judece,astept cu nerabdare rapunsuri de la voi!!! va multumesc enorm daca ati avut rabdare sa cititi totul....sper sa nu ma consoderati putin crazy... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:47 PM |
|