![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am pus articolul de mai jos si la Stirile Zilei, dar pentru cine nu viziteaza partea aceea din forum, il repet aici. mi se pare important mai ales pentru tinerele care abia acum dau nas in nas cu munca si nu stiu inca sa-si aprecieze munca la adevarata lor valoare.
880 lei, salariul minim pentru absolvenţii de facultăţi. Persoanele cu studii superioare nu mai pot fi angajate cu salarii mai mici de 880 de lei. Hotărārea este prevăzută īn noul contract colectiv de muncă unic la nivel naţional şi a fost luată de reprezentanţii patronatelor şi de sindicalişti. Noul contract colectiv de muncă mai prevede ca salariul minim al angajaţilor, cu excepţia celor care au absolvit o facultate, să fie de 440 de lei. Īn plus, s-a stabilit ca pentru orele suplimentare petrecute la locul de muncă, angajaţii să fie plătiţi dublu sau să primească īn schimbul acestora zile libere. Şi pentru munca de noapte, angajaţii vor primi un spor salarial, reprezentānd 25% din acesta. Noul contract colectiv de muncă se va aplica īn toate instituţiile şi va fi valabil pānă la 31 decembrie 2010. Sursa: Realitatea TV, 1 februarie 2007 PS: Salarii cat mai mari, tuturor... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:24 PM |
|