![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Si va pregatiti de sporturi extreme: la costumul initial, FF (Fat-Frumos, adica :P ) la fel - se trece la activitati erotice. Cata lumina e destula ca sa nu fie prea multa?
Tine de pudoare, de preferinte si de imaginatie sa te poti desfasura dezinvolt intr-o anumita ambianta luminoasa. Voi ce preferinta aveti? :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Am votat semiobscuritate :D Daca aprind toate becurile, scena incepe sa semene cu masa de operatie, ca luminozitate :P
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Si eu la fel.Daca e prea multa lumina,se strica vraja :)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
semiobscuritate, dar nu ma deranjeaza nici cu toate panzele sus :D, pardon toate luminile sus.. aprinse ::)
Daca stau bine sa ma gandesc poate sa fie si bezna dar sa stiu dinainte cum arata :P |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Evident, semiobscuritate.Pe intuneric parca n-are farmec :D.Iar intr-o "baie de lumina" gen masa de operatie sau Mc Donald's nici atit.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
La sondajul asta tb sa fie si optiunea: "Depinde de conjunctura" ;)
Ca daca te mistuie pasiunea si e lumina, nu mai stii nimic...te abandonezi momentului. ::) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Barbatii aleg adesea sa fie cat mai multa lumina, fiidnca pe ei ii excita ceea ce noi, in vreme ce pe noi ne excita ceea ce auzim sau ce ne...imaginam ::).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cred ca barbatilor le place sa fie un pic de lumina. atata lumina, cat sa-si poata privii/vedea partenera. chiar daca o fac printre gene. (exclud aici cazurile cand fac sex-cu ochi inchisi si cu gandul la ...naomi cambell, spre exemplu :P )
dar subiectul acesta este axat doar pe dragostea facuta...noaptea! mie, spre exemplu imi place foarte mult sa fac dragoste dimineata. sa-l surprind cand incepe sa se trezeasca din somn. cand este intre vis si realitate. si odihnit. ha ha si atunci nu se mai pune problema luminii. de nici un fel. |
|
|
![]()
|
|
Ai dreptate - dimineata e la fel de buna ca moment ca orice alt moment al zilei. Dar orice casa care se respecta dispune de draperii sau jaluzele ;).
Cum realizati semiobscuritatea, inafara de veioze discrete sau lumanarele? ;) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
dore
la ce-mi trebuie semiobscuritate? si casa mea nu are draperii, nici jalujele. are , pur si simplu, perdele! hahaaa imi aduci aminte de o melodie cantata acum cativa ani :"sex la lumina lumanarii" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:31 AM |
|