![]() |
![]() |
![]() ![]()
Post
#1
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 16-April 07 From: IASI Member No.: 1,490 ![]() |
Kalua, esti o comoara!!! :-* Dar tot nu mi-ai spus in cata apa! Am vazut in alte retete ca gelatina se pune cu apa cu tot. Care o fi diferenta? Am sa te ajut eu! Gelatina trebuie pusa in cca 100 g de apa rece sa se dizolve dar ai grija ca trebuie sa tii cont de cantitatea de gelatina (eu folosesc plicuri de 10g ). Dupa ce s-a dizolvat (dureaza cam 10 minute) pui gelatina deasupra unui vas in care ai pus un pic de apa si care incepe sa fiarba . Amesteci pana se dizolva dar ai grija sa nu fiarba ca-si pierde din calitati. Se poate dizolva si fara sa o pui deasupra olii cu apa fierbinte daca o sa folosesti gelatina fin macinata. Apa care o adaugi cu tot cu gelatina este absorbita de aceasta si nu-ti afecteaza reteta. Daca mai ai si alte probleme scrie-mi si te ajut cu placere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:43 PM |
|