Legalizarea prostitutiei, Este necesara legalizarea prostitutiei? Care e parerea ta |
Legalizarea prostitutiei, Este necesara legalizarea prostitutiei? Care e parerea ta |
Sep 3 2007, 06:24 PM
|
|
Fondator eLady.ro Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
<< Fostul ministru al internelor si administratiei, Vasile Blaga, a declarat ieri, la Scoala de vara a Organizatiei de femei a Partidului Democrat, ca legalizarea prostitutiei este singura solutie pentru femeile care au aceasta ocupatie incriminata de Codul Penal.„Nu trebuie sa fim atat de fariseici. Femeile care practica prostitutia au o situatie deosebita, nu au un loc de munca. Trebuie sa le integram in societate si, in opinia mea, singura solutie de care dispunem este sa legalizam prostitutia. Daca nu vom face acest pas, lucrurile vor merge din rau in mai rau", a precizat Blaga. In prezent, infractiunea de prostitutie se pedepseste cu inchisoare de la trei luni la trei ani, iar in proiectul noului Cod Penal, aflat in dezbatere publica, se propune o pedeapsa maxima de numai un an si posibilitatea sanctiunii alternative cu amenda.>>
sursa: EvZ.ro, 29 august 2007 Voi ce ziceti? Este necesara legalizarea prostitutiei? |
|
|
fortelady |
Sep 3 2007, 06:38 PM
|
Musafir |
da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pentru a avea controlul maladiilor/bolilor si pentru a colecta taxe si impozite la buget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in fond, este o activitate care aduce castiguri si ca oricare castig, trebuie impozitat. in plus, ar avea si amaratele alea un minim de contributii la sanatate si drept la ingrijire, ca multe-s focare de boli ambulante si-s inconstiente si nu se duc la spital. ca sa nu mai vorbim de "pesti" - cei care plaseaza prostituatele si pe care le rup cateodata in bataie. si iar, ele n-au nici un drept... |
|
|
kalua |
Sep 3 2007, 07:00 PM
|
Musafir |
Subscriu. Si ar mai avea parte si de-o pensie la batranete, cat o fi ea de mica.
|
|
|
Sep 3 2007, 07:05 PM
|
|
Membru de Onoare Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
ei uite eu nu's de acord. sa puna mana sa munceasca asa cum facem toti, nu sa ..
viva el cod penal! |
|
|
Sep 3 2007, 07:05 PM
|
|
Incurabil Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 |
PRO!
|
|
|
rozy |
Sep 3 2007, 07:08 PM
|
Musafir |
poi daca s-a legaliza...fiecare peste si-ar face bordel.....ar ajunge mai multe decat scolile .... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
Sep 3 2007, 07:15 PM
|
Musafir |
Dar doar si un bordel nu-i nimic altceva decat o firma de prestari servicii, daca n-o conduci bine poti sa cazi in nas.
S-apoi, meg, nu te supara, decat munca dintr-aia, sa vina toti bosorogii burdihanosi la tine si tu nu stiu ce sa le faci, mai bine la fabrica in ture (parerea mea, care n-a lucrat niciodata in ture (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ) Mie mi se pare munca ceea ce fac prostituatele. |
|
|
rozy |
Sep 3 2007, 07:18 PM
|
Musafir |
dar cand copilul iese de la scoala,si trece pe langa bordel unde intamplator intra taica-su....nu stiu cat de bine mai e.....
|
|
|
kalua |
Sep 3 2007, 07:20 PM
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai nu-l lecuieste pe tac'su de mers la ######? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
Sep 3 2007, 07:22 PM
|
Musafir |
sau ar putea ajunge sa se duca impreuna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2024 - 03:21 AM |
|