![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu cand vreau sa il cicalesc ii spun gandacule,(are ciuda pe cuvantul gandac)cand vreau sa il alint ii zic cioara,maimutoiule,turta mea cu mere,motanule :D
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
turta cu mere.. damn :D asta da originalitate :P Da' nici celelalte nu sunt de ici de colo :P
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Hai invi ! Varsa tot! :pistolar:
|
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE turta cu mere.. damn :D asta da originalitate :P Da' nici celelalte nu sunt de ici de colo :P aiurea darling! :sexylady: "sweetie pie " tot o turta este |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Va amintim ca suntem aici ca sa ne exprimam parerile personale, fara sa blamam optiunile celorlalti :-*.
Cand am de alintat pe careva, "big mean sex machine" este prima expresie care imi vine in minte. :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nush' de ce am impresia ca dore este una din cele mai tandre persoane din jurul nostru :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Razi tu, razi ::), Invi ... dar tonul face muzica.
Felul in care spun sintagma este alintul in sine - cuvintele contin informatii doar ::) promisiuni pentru viitorul foarte apropiat; stiti voi :P. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:o :o :o Turta mea cu mere????? :morideris: :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Eu il alint cu 'honey'... Dar numa' daca vreau! :D
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu il alint cu 'honey'... Dar numa' daca vreau! :D si io tot asa il alint. o fi acelasi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th March 2025 - 03:32 AM |
|