IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cand iubirea ti-e furata miseleste
Diana.
post Jan 3 2008, 05:53 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cand iubirea ti-e furata miseleste
(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artcindiubireatiefuratamiseleste_400.jpg)

Cand iubirea ti-e furata miseleste
Relatii... Relatiile sunt niste bibelouri de cristal: atat de frumoase, atat de trainice in aparenta si atat de fragile in contact cu ciocanul nesimtitor al intrusilor. In orice relatie va exista la un moment dat un intrus. Sau o intrusa. Unele relatii rezista, altele nu.
Nu de multe ori mi-a fost dat sa aud de cupluri "cu vechime" care au ajuns in pragul despartirii sau chiar s-au despartit de-a binelea din cauza unei intruse patrunsa miseleste intre cei doi.
Ce e mai grav e ca de cele mai multe ori..
. tot articolul
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jan 3 2008, 05:59 PM
Post #2

Musafir

"Daca te afli in postura celei care afla ca iubitul , pretiosul si neasemuitul partener te vinde ieftin pentru o oarecare, nu te chinui"
ba io tare am avut chef (desi nu era indragosteala cu nabadai si nici de ani de zile) sa-i iau pe AMANADOI la chinuit cu o tigaie peste ochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
da' am ajuns la concluzia... ca se merita unu' pe altul. si cine a facut-o odata, o va face si a doua oara (valabil pentru amandoi). asa ca... doamne ajuta, bine c-am scapat de dobitoc!

+Quote Post
Diana.
post Jan 3 2008, 06:01 PM
Post #3

Fondator eLady.ro

Amin!
I`ve been there. Subscriu! Dar ar fi fost pacat de tigaie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 3 2008, 06:21 PM
Post #4

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am o prietena a patit-o cu una dintre cele mai bune prietene ale ei asa credea ea la mom. resp.
E nasol mom. cand te prinzi ce s-a intamplat, da' macar scapi de o prietena si un prieten care nu-ti sunt adevarati deodata.

+Quote Post
Diana.
post Jan 3 2008, 06:25 PM
Post #5

Fondator eLady.ro

avut una bucata "pretena" ; patit asa; informat "pretena" ca daca nu isi linisteste "mincarimile" o duc la ma-sa acasa in curu gol, de-o fac sa se mute din oras. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu aveam intentia, da` s-a linistit definitiv (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 3 2008, 07:05 PM
Post #6

Musafir

Daca mi s-ar intampla asta, m-as criza o tura dupa care i-as lasa pe amandoi in lumea lor. Daca insa respectiva ar mai face si parada cu isprava ei si m-ar musca de kur de unde stie ca ma doare mai tare cred ca as face-o sa regrete ca s-a nascut. Sa fie clar ca sunt o persoana extrem de obiectiva, dar cateodata devin foarte tiganca cand se impune.

+Quote Post
divi2007
post Jan 3 2008, 07:16 PM
Post #7

Musafir

eu le as cauteriza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 3 2008, 07:31 PM
Post #8

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

uhm.. parca am mai pove eu pe aici..
m-am uitat "la show", am mers, l-am salutat si am intros spatele si am plecat. (acum vreo 3 ani, cand spuneam ca fac crima in astfel de situatii..)
..si acum ma mai cauta si isi cere iertare pentru atunci.
in van.

+Quote Post
kalua
post Jan 3 2008, 08:55 PM
Post #9

Musafir

Orice relatie mai lunga nu mai este asa de palpitanta ca la inceput. Barbatul care da curs unei astfel de legaturi extraparteneriale este ori slab si credul (nu recunoaste rafinamentul cu care actioneaza intrusa, el vede numai indragosteala ei si tot ce mai VREA sa vada in ea), ori oricum plictisit in legatura actuala si, mai pe furis, in cautare de altceva.
Femeia care se baga intr-o asa o legatura e o lepra si poate sa explice cat o vrea ca ea de fapt n-a vrut sa-i desparta, bla, bla, cine-o crede?

+Quote Post
Diana.
post Jan 3 2008, 09:12 PM
Post #10

Fondator eLady.ro

Nu stiu, eu nu am timp; de ce naiba or fi aia "legati" mai atragatori pentru unele, nu stiu. Stiu insa ca atunci cind eram mai tinerica exista o regula in gasca mea ( eram 5 si se cam intorceau capetele dupa noi cind intra "trupa" de zmintite pe undeva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) );
Regulile noastre nescrise erau:
- never casatorit, cu sau fara copii
- never cu legatura stabila sau aproape stabila
- never un ex al vreuneia dintre noi
- never unul pe care il placea alta din gasca
- never un prieten de-al vreunui fost sau unu` din gasca aluia
Mai, sa fi fost rupti din soare, altceva decit mistouri si suturi nu vedeau... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce intra in categoriile de mai sus ne puteau fi doar amici. Nimic mai mult.

+Quote Post

5 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 02:27 PM