![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 19-February 08 From: bucuresti Member No.: 3,330 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) CARE SUNT POSIBILITATIILE DE A RAMANE INSARCINATA?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dumnezeule, daca mai vaz inca un topic cu gravidia si cu titluri de-astea de sa ne stea mintea-n loc..... ma duc pe cimpii....
Gabriela, daca faci sex, ai sanse sa ramii gravida. Se invata prin clasa a VII-a. Topic inchis, exista circa pe aceeasi tema, cititi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
lol (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) o sa devina in curand intrebarea motto a forumului.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dar.. nu era tipa cu nunta?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da, sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
care tipa mai cu nunta?
mie mi se pare o intrebarepusa la misto! nu stiu de ce am impresia asta.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
eu am auzit ca poti sa ramai insarcinata doar gandindu-te la asta..... prin autosugestie ....asa ca ai grija (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 01:28 AM |
|