![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 27-February 08 Member No.: 3,380 ![]() |
Buna, va scriu ca sa va cer parerea. Am reinceput sa discut cu fostul. Nu mai suntem impreuna de 3 ani. El intre timp s-a insurat iar eu sunt intr-o relatie serioasa. Dar am inceput sa vorbim din nou. Mi-a zis ca nu e fericit, ca s-a insurat dintr-o conjunctura. Eu nu mai simt nimic pt el, dar am incercat sa-i dau sfaturi cat sa-l ajut sa iasa din starea proasta in care era. Zilele astea am avut o convorbire cu nevasta lui, care s-a dat drept o prietena comuna de-a mea si de-a fostului. Si din pacate a cam aflat cam ce crede el despre relatia lor. La sfarsitul conversatiei am aflat ca era nevasta si nu respectiva cunostinta. Pe parcursul discutiei am recunoscut ca eu am tinut la el...dar ca acum nu mai am nici o treaba cu el. Se pare ca mai nou eu sunt acuzata ca ei se despart. Cica ea e insarcinata. Iar eu sunt acuzata ca l-am distrus pe el..ca i-am distrus viata. Eu cu el nu m-am vazut de mai bine de 1 an de zile. As vrea sa stiu parerea voastra. Daca sa ma simt sau nu vinovata, desi tipa e destul de deplasata.
Astept un raspuns si va multumesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:47 PM |
|