![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Designerul de incaltaminte, Mihaela Glavan si-a lansat saptamana aceasta
colectia toamna-iarna 2008-2009.Prezentarea de moda a Mihaelei Glavan, a avut loc miercuri 16 aprilie, ora 20.00. Fashion shoes 2008/2009 by Mihaela Glavan Imagini in exclusivitate de la Prezentarea de moda a Mihaelei Glavan, care a avut loc miercuri 16 aprilie, ora 20.00. Multumiri Fanny si Bia care au fost prezente la eveniment, reprezentante eLady. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Designerul de incaltaminte, Mihaela Glavan si-a lansat saptamana aceasta colectia toamna-iarna 2008-2009.Prezentarea de moda a Mihaelei Glavan, a avut loc miercuri 16 aprilie, ora 20.00. Fashion shoes 2008/2009 by Mihaela Glavan Imagini in exclusivitate de la Prezentarea de moda a Mihaelei Glavan, care a avut loc miercuri 16 aprilie, ora 20.00. Multumiri Fanny si Bia care au fost prezente la eveniment, reprezentante eLady. Asa, sa comentez si eu cate ceva, nu numai Fanny (asa e corect, sa munceasca 2 sau sa vorbeasca amandoi macar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Ce-am constatat eu: Lac, piele intoarsa sau piele normala, tocuri foarte inalte sau talpa plata. Forma tocurilor inalte a variat de la tocul conic, tocul conic taiat drept pe interior sau taiat drept stil... truchi de con! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Interesanta combinatia de culori si texturi a anumitor modele. Mi-a atras atentia in mod special o pereche de pantofi de piele intoarsa ciclam si alta pereche de lac negru si toc de lac albastru cobalt. Sper sa nu incurc acum ceva deoarece vorbesc strict din amintiri. Cizmele, din punctul meu de vedere, nu m-au atras foarte mult deoarece mi-au lasat o oarecare impresie de deja-vu! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) send this to me in an email.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
uokey! o sa incerc sa-l fac mai plastic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:38 PM |
|