![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 21-January 07 Member No.: 1,076 ![]() |
Buna, am decis sa scriu acest topic pt sunt socata, as vrea niste pareri..........am aflat ieri de la mama ca acum 2 saptamani cand am fost in delegatie ca prietenul meu care s-a mutat in ap. meu(locuim doar noi doi) a adus pe cineva in apartament.
Mama mea a facut aceasta constatare pt ca dimineata cand a venit sa faca curatenie a gasit 2 farfuri, 2 furculite, ...tacamurile italiene ...aranjate frumos... s-a abtinut insa pana la urma mi a spus. Initial am zis ca asa e el mai neglijent, ca poate a pus din greseala mai multe pe masa, dar totusi vorbim de mama mea care are 58 de ani si e trecuta prin viata in plus ea sigur imi doreste binele. I-am spus prietenului meu, si mi a spus ca a mancat de 2 ori, s-a suparat si a plecat de acasa, sincer daca nu avea antecedente(acum 2 ani), si nu ma insela la inceputul relatiei ns. as fi avut mai multa incredere, faptul ca a plecat ma face sa cred ca este vinovat ! Sunt f suparata si nu imi vine sa cred ca ar fi putut sa aduca pe alta in patul ns..... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:55 PM |
|