![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt nascuta pe 27 decembrie 1980 in jur de ora 11 AM, Galati.
As dori sa stiu (daca este posibil) ce fel va fi anul 2009 din punct de vedere astrologic pe plan profesional si afectiv . Daca va fi un an benefic, cu schimbari... ps: Daca se considera ca la intrebarea mea nu se poate raspunde imi cer scuze anticipat si rog sa fiu mutata la camera cu vechituri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Va trebui să soliciţi unui astrolog o corecţie a orei de naştere, deoarece cu 15 minute mai devreme, ai un alt Ascendent şi o altă casă a căsătoriei, aşa că īn domeniul sănătăţii şi al parteneriatului nu voi face nici o previziune. Īn primul rānd, īn anul care urmează are loc un tranzit important, a lui Saturn, care semnifică adevărata intrare īn etapa adultă, fiind adesea o vārstă de bilanţuri, de conştientizări şi responsabilităţi. Este o perioadă de bilanţ, īn care tragi linia şi evaluezi unde ai ajuns. Te maturizezi(da, este a doua maturizare, după cea de la 18-21 de ani), te simţi mai responsabilă şi uneori, chiar mai bătrānă. Se poate să faci nişte schimbări: īn primul rānd renunţi la vise, iluzii şi la tot ce simţi că, dintr-o dată, nu ţi se mai potriveşte. Īncepi să faci compromisuri, ceea ce poate fi de-a dreptul surprinzător dacă nu-ţi stătea īn fire. Ţinānd cont de ce īnseamnă Saturn īn astrograma ta natală, pot spune că va fi o perioadă de instalare, de construcţie sau de realizări durabile la nivelul căminului: poate fi vorba de o mutare, de cumpărarea unei locuinţe sau de amenajări īn cea existentă. De asemenea, un alt tranzit, al lui Jupiter te poate ajuta să-ţi īntemeiezi căminul tău propriu, poate aduce o logodnă sau chiar o căsătorie. Ca să ştiu mai multe, ar trebui ora de naştere să fie cāt mai corectă şi locul unde ţi-ai petrecut aniversarea din acest an. Nici domeniul profesional nu va fi scutit de schimbări īn 2009. Scuze, acesta nu este raspunsul tau. O sa incerc sa remediez eroarea. E mai greu pana ma obisnuiesc cu aceste tipuri de postari. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nicio problema Vesta. Astept cumintica si un raspuns pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am aflat intre timp ca m-am nascut cu precizie la ora 11 si 10 min si daca este important si la astrograma mea, anul acesta aniversarea am petrecut-o in Galati cu parintii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vesta vine de pe eva, unde totul e facut ca sa nu se complice nimeni cu invatatul . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
O sa va rog, ca sa nu se incurce Vesta pina se obisnuieste cu scriptul forumului, sa deschideti cit un topic nou pentru fiecare intrebare. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gresit ceva, anul acesta inca nu mi-am sarbatorit ziua de nastere...Eram cu gandul la cea de anul trecut. Anul asta inca nu stiu unde voi fi de ziua mea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Din cāte văd eu, există īntr-adevăr o concentrare foarte intensă a ta pentru a te stabiliza, a-ţi asuma nişte responsabilităţi. 2008 este anul īn care Saturn intră īn casa căsătoriei şi el poate determina 2 lucruri, īn aspectele pe care le face cu alte planete din astrograma ta natală: fie rupe o relaţie care nu este de viitor, care nu e solidă, fie oficializează pe cea care este īntr-adevăr serioasă. Văd că domeniul comunicării, al anturajului este foarte activ. Īn acest an, īnţeleg că ai avut nişte dezamăgiri la capitolul prietenie feminină. Dacă nu īncă, te vei lămuri īn următoarele 2-3 luni. Este posibil să şi călătoreşti frecvent, poate stai īn alt oraş şi mergi săptămānal acasă, ca un fel de navetă. 2009 te forţează să faci şi nişte schimbări īn carieră. Dacă ele se vor materializa, este prematur acum să mă pronunţ. Horoscopul previzional se face īn preajma aniversării şi el arată tendinţele din toate domeniile vieţii, īn anul ce urmează şi ia īn considerare mai mult decāt tranzitele planetelor pe care doar m-am uitat acum.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
He he ce-ai nimerit-o pe Kary (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din cate stim noi din povesti inclin sa cred ca o sa fie vorba mai degraba de o oficializare a povestii de amor actuale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Vesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa speram ca voi oficializa tinand cont ca relatia mea este solida si ma face fericita ( cel putin deocamdata ) si ca voi fi ferita de dezamagiri din partea prietenelor. Anul asta deja am rupt o relatie care nu se indrepta spre nicaieri. Oricum ma bucur ca am fost atentionata referitor la prietenia feminina, voi sti sa ma port cu mai mult tact daca ceva nu va merge bine. Calatoresc destul de mult in perioada asta intradevar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-as fi dorit sa stiu mai multe referitor la profesie pentru ca in prezent lucrurile nu-mi merg foarte bine dar ma bucur ca macar am noroc in dragoste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:32 AM |
|