![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stimata Dna Vesta,
Indraznesc si eu sa intreb ce arata astrele privitor la viata profesionala dar si cea sentimentala. Sunt curioasa daca lucrurile vor merge pe acelasi fagas ca si pana acum sau ce schimbari majore pot aparea in aceste doua zone. Data nasterii: 30.05.1987 Locul: Bucuresti Ora: ~ 13:25 Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Pt.rozy si Philia
Ca sa aveti sansa sa vi se raspunda, trebuie sa va faceti topicul vostru. E scris undeva aici un regulament. Nu mai intrati pe topicul altor useri pt ca iese talmes-balmes! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stau la coada si-mi astept raspunsul, vad ca deja au aparut din ce in ce mai multe intrebari, o sa aveti de furca cu noi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, cine nu citeste o sa se treazeasca ca i se muta posturile... Fac un topic cu adunatura de intrebari pentru care nu s-a facut topic separat, intrebari care NU PRIMESC RASPUNS - ca sa se inteleaga io data si-o data!
A fost ultima data cind am mai facut curat. ORICIT mi-ei draga cea care nu posteaza corect, NU am timpul fizic necesar sa fac curat si nici Vesta sa orbecaie dupa intrebari! Putina intelegere si respect pentru Vesta, rog foarte frumos! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ultima aniversare am petrecut-o la munte, la Bran-Moeciu.
M-am decis si ce as vrea sa aflu: cum va fi viitorul meu din punct de vedere al familiei, al copiilor etc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fac si eu ca si Rozy, imi ridic topicul din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Postez din nou informatiile ca sa fie mai usor de vazut pentru cand veti putea sa-mi raspundeti:
Stimata Dna Vesta, Indraznesc si eu sa intreb ce arata astrele privitor la viata mea sentimentala, la familia pe care mi-o voi intemeia candva si dpdv al copiiilor. Ultima aniversare am petrecut-o la munte, la Bran-Moeciu. Data nasterii: 30.05.1987 Locul: Bucuresti Ora: ~ 13:25 (eroarea e de +/- 10 minute) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie ai si tu mama rabdare ca doar nu vrei sa te mariti maine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai sunt si altele care asteapta cu nerabdare raspunsul. Zen mama...zen!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Mă mir că ai ai „insistat” să-ţi răspund pentru că, în afara imaginii tale, eşti o fiinţă timidă şi care nu prea are încredere în sine, suferind de un oarecare complex de inferioritate. Înţeleg că nici tu nu ai fost prea fericită în casa părintească. Este posibil ca şi de aici, de la severitatea unui părinte, de la senzaţia ta de singurătate, să vină şi această problemă. O iubire mare, dar care se termină dureros, pentru un coleg de studii; posibilă căsătorie cu un străin sau cunoaşterea partenerului în străinătate; câştiguri prin căsătorie, asociaţii sau moşteniri; risc de decepţii sentimentale din cauza tendinţei tale de autoamăgi, de a te hrăni cu vise(asta vine iarăşi din copilărie când visai cu ochii deschişi). Poţi avea un partener posesiv sau care devine, în timp, mai rece sau fals şi ostil. Partenerul ideal aparţine zodiei Peşti sau Rac(prin Soare sau Ascendent). Eşti o visătoare cu aspiraţii înalte, a cărui viaţă fără dragoste este goală. Te ambalezi cu uşurinţă într-o relaţie şi poţi descoperi târziu că persoana iubită nu are calităţile pe care i le atribuiai. Lipsa de încredere în tine însuţi şi în ceilalţi, gelozia, dorinţa de a ţi se demonstra în permanenţă dragostea, poate duce la o viaţă casnică plictisitoare sau plină de necazuri.
Sunt posibile 2 uniuni sau căsătorii(astrologia nu face diferenţă întreo relaţie în care se stă împreună ani de zile şi o căsătorie). Prima relaţie se vede a fi prosperă din punct de vedere financiar sau cu cineva de familei bună. Octombrie 2008-martie 2009: perioadă bună pentru dragoste; întâlniri, cunoştinşe interesante. Din martie 2009, accentul cade pe casa serviciului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 09:32 PM |
|