![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna Vesta si bine ai venit la noi!
Urmand exemplul fetelor vin si eu aici cu o intrebare sau mai multe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pentru c-am devenit brusc curioasa. As vrea sa stiu cum imi va influenta fetita ce-o port in 'burtica' viata? Va anihila 'carierista' din mine? Si daca fetita va avea un fratior intr-un viitor (imi doresc mult asta). M-am nascut in Bucuresti, pe 10 iulie 1978, orele 18:30. Multumesc anticipat! Imi raspunzi cand ai timp, ca nu-i nici o graba. Pe mine tot pe Elady ma gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Īţi mulţumesc, Roxana, pentru urare.
Casa primului copil, care este şi casa care arată iubirea pe care tu o oferi, arată nişte lucruri interesante. Relaţiile sentimentale sunt de durată, chiar şi atunci cānd dragostea a dispărut sau nu mai este satisfăcătoare; multa senzualitate, dar care se declanşează mai tārziu sau faţă de un partener serios, sobru sau mai īn vārstă; ataşament faţă de partener şi copil(chiar dependenţă), fixitate, gelozie, posesivitate; copii frumoşi. Era util de ştiut dacă asta este prima ta sarcină pentru că īn astrograma natală se vede şi posibilitatea unui avort. Nu este vorba de această sarcină, pentru că tranzitele planetelor indică faptul că la īnceputul anului viitor(depinde şi de corectitudinea orei tale de naştere), ar trebui să fii mămică. Īn ceea ce priveşte a doua īntrebare, micuţa ta nu-ţi va influenţa cariera. De-abia un al doilea copil şi care pare să fie īntr-adevăr un băieţel, te va stopa pentru un timp. Dar vom discuta după ce ai deja fetiţa şi care ar fi perioada optimă pentru conceperea lui. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce bucurie mi-ai facut Vesta. Mii de multumiri pentru previziunile tale! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Este prima sarcina si nu am facut pana acum nici un avort, lucru pe care nu mi-l doresc nici in viitor...dar pana la urma nu stii in ce ipostaze te aduce viata. Ai vazut chiar bine: trebuie sa nasc la inceputul lui februarie (anul viitor) o fetita pe care o voi numi Sara. In burtica e f energica. Danseaza intr-una (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum am o relatie (casatorie) f sanatoasa si, sincer, as vrea sa se mentina asa pana la adanci batraneti. M-am distrat suficient inainte de casatorie ca sa-mi mai doresc acum escapade. Deci sper sa fie vorba de sotul meu, care va deveni mai sobru intre timp (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Inca o data multumesc! Abia astept s-o vad in carne si oase pe micuta Sara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
roxi o sa iasa des la discoteca deci, ai sa ai de furca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:02 AM |
|