IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum ati agatat sau agatati un barbat, "Metode" puse deja in practica sau pe care le veti folosi in
Diana.
post Oct 9 2008, 12:32 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu o sa vorbim acum de metode mai bune sau mai proaste de agatat pentru ca exista un asemenea subiect, ci , pur si simplu de metodele folosite de catre noi cind am agatat sau pe care avem de gind sa le folosim de-acum inainte.

Metoda 1: daca simteam ca "atractia" e reciproca, zimbeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nitel si il masuram de sus pina jos... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rezultatul: in 99% din cazuri vena singurel sa se bage in seama (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Metoda 2: Daca eram in gasca si aveam mai mult curaj (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , faceam cinste... Doamne, ce fraiera! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In caz ca se dovedea prostovan, ii spuneam: " A, ma uitam si eu la pantofii tai; stii, si tata are unii la fel... " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Alte metoda: Buna mea prietena Anda (nu am mai vazut-o de vreo 10 ani!!! ) ii invita sistematic la "o cafea", chiar daca era 2 noaptea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 9 2008, 02:09 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Aia cu cafeaua o foloseam si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In general, agatam cu privirea si cu zambetul. Ma uitam la el, ii zambeam usor, imi aruncam ochii in alta parte, iar reveneam cu coada ochiului. Si vorba ta, venea el singur la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am fost insa si directa la viata mea. Intr-o tabara la mare, am vazut un tip la balconul hotelului in care statea si am inceput sa strig la el :Ce faaaci? Vii diseara la discoteca X? Biiineee, te asteeept! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bineitneles ca a venit la discoteca, unde eu agatasem pe altul intre timp, insa ala saruta groaznic, asa ca l-am lasat fara regrete pentru "Julieta" mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

P.S. Stiu o tipa care atunci cand vrea sa agate, vine direct la tip, il ia de mana si ii zice: "HAI!" Si pleaca cu el acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 9 2008, 03:55 PM
Post #3

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Macar e sincera fata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
scumpic
post Oct 9 2008, 06:15 PM
Post #4

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Eu nu stiu sa agat barbati. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

This post has been edited by scumpic: Oct 9 2008, 08:30 PM

+Quote Post
angeldust
post Oct 9 2008, 06:27 PM
Post #5

Musafir

Scumpic nici eu nu stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba mai mult nici nu stiu sa ma las agatzata de cele mai multe ori. Ca sunt f recalcitranta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Norocu meu ca s-au mai nascut si barbati f insistenti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 9 2008, 06:52 PM
Post #6

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu nu prea agat pe strada, la magazin, etc. In club e aria mea de atac... Si nu fac nimic, doar dansez si le mai arunc cate o privire. Vin ei, unul cate unul! Mai nasol e ca vin si aia carora nu le arunc nicio privire, dar... na...

+Quote Post
Cleo
post Oct 9 2008, 08:19 PM
Post #7

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

scumpic si angel si eu cu voi in bancuta
sint de moda veche la partea asta, prefer sa ma las agatata de cine-mi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scumpic
post Oct 9 2008, 08:32 PM
Post #8

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Angel, asa si eu ,chiar ma si supar cind vor sa ma agate de nu stiu aia ce a dat peste ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 9 2008, 08:35 PM
Post #9

Musafir

Eu nu prea le am cu agatatul , ma las agatata dar la fel trebe sa fie insistent ca altfel nu eram cu cine sunt acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) saracu cat a insistat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Oct 9 2008, 09:00 PM
Post #10

Musafir

Anjel, lasa-ma pe mine sa-ti arat ce inseamna recalcitranta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Despre mine se spune ca sunt "rece si inabordabila".

+Quote Post

4 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 10:47 AM