![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Viorea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna Vesta,datele mele de nastere sunt: 30-10-1956 , ora 05:30 ,Bacau
Ma intereseaza sa stiu despre profesia mea .Ultima zi de nastere am petrecut-o in Bucuresti. Multumesc si mii de scuze ,dar ma adaptez foarte greu pt.ca nu sunt obisnuita cu calculatorul si nici lb.engleza nu o stapanesc prea bine,inca o data imi cer scuze. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Lasă, că te înveţi tu, Viorea, că eşti o tipă ambiţioasă, cu Soarele în Scorpion şi Luna în Fecioară. Astrograma natală arată o carieră neobişnuită, profesie modernă, originală; eşti o fire independentă, neconvenţională care nu acceptă rolul de subaltern; poţi ajunge la o poziţie înaltă în societate sau carieră; apar urcări şi căderi spectaculoase pe scară socială. Înclinaţie spre activităţi cu publicul; eşti foarte agreată de clienţi. Profesiunile potrivite sunt cele legate de activităţi sociale sau în domeniul comerţului. Cariera are un curs capricios din cauza contradicţiei dintre dorinţa de a comanda şi incapacităţii de a te supune ordinelor. Te bucuri de o bună reputaţie datorită fidelităţii tale şi a muncii prestate cu deosebită atenţie.
Şi impresia mea, după tranzitele planetelor din perioada următoare este că vei trece prin schimbări, dacă nu au început deja. Pentru că mai sunt câteva zile până la aniversare, nu am cum să o mai iau în calcul pe cea precedentă. Dacă ora de naştere este corectă şi dacă eroarea ei nu este prea mare, se poate face o corecţie, şi atunci pot să văd, la aniversarea din acest an, cum vor decurge lucrurile în toate domeniile vieţii tale. Ceea ce pot să văd acum şi cu timpul limitat avut la dispoziţie este că starea ta psihică nu este foarte bună , deşi lucrurile nu stau prea rău. Cred că e vorba de prea multe responsabilităţi care îţi generează mult stres şi nelinişte. Se vede peste câteva luni şi o dezamăgire faţă de un proiect început sau faţă de cineva care nu te sprijină sau mai rău, îţi pune beţe în roate. |
|
|
Viorea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasă, că te înveţi tu, Viorea, că eşti o tipă ambiţioasă, cu Soarele în Scorpion şi Luna în Fecioară. Astrograma natală arată o carieră neobişnuită, profesie modernă, originală; eşti o fire independentă, neconvenţională care nu acceptă rolul de subaltern; poţi ajunge la o poziţie înaltă în societate sau carieră; apar urcări şi căderi spectaculoase pe scară socială. Înclinaţie spre activităţi cu publicul; eşti foarte agreată de clienţi. Profesiunile potrivite sunt cele legate de activităţi sociale sau în domeniul comerţului. Cariera are un curs capricios din cauza contradicţiei dintre dorinţa de a comanda şi incapacităţii de a te supune ordinelor. Te bucuri de o bună reputaţie datorită fidelităţii tale şi a muncii prestate cu deosebită atenţie. Şi impresia mea, după tranzitele planetelor din perioada următoare este că vei trece prin schimbări, dacă nu au început deja. Pentru că mai sunt câteva zile până la aniversare, nu am cum să o mai iau în calcul pe cea precedentă. Dacă ora de naştere este corectă şi dacă eroarea ei nu este prea mare, se poate face o corecţie, şi atunci pot să văd, la aniversarea din acest an, cum vor decurge lucrurile în toate domeniile vieţii tale. Ceea ce pot să văd acum şi cu timpul limitat avut la dispoziţie este că starea ta psihică nu este foarte bună , deşi lucrurile nu stau prea rău. Cred că e vorba de prea multe responsabilităţi care îţi generează mult stres şi nelinişte. Se vede peste câteva luni şi o dezamăgire faţă de un proiect început sau faţă de cineva care nu te sprijină sau mai rău, îţi pune beţe în roate. VESTA,mutumesc foarte mult si daca se mai poate iti spun ca ora de nastere este cea reala si ca aniversarea zilei de nastere tot in Bucuresti va fi.Multe imbratisari in lumina si iubire,Viorea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 02:40 PM |
|