![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Nu stiu daca se potriveste aici, dar nu am gasit subiect mai potrivit. Voi cum aplicati fondul de ten peste corector? Adica eu reusesc sa acund un cos cu corector, si apoi cand intind fodul de ten se sterge tot. Am incercat si cu degetele si cu pensula 187 prin stippling si acelasi lucru.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
dupa fondul de ten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
hmmm..asta e o explicatie...dar cum se face atunci cu corectoarele in diferite nuante (verzi, albastre)?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Se aplica nuanta verde/albastra/galbuie si peste se aplica un corector la nuanta pielii, fara a sterge prin tapotare.
Apoi pudra, peste, tot prin tapotare. Atentie sa nu fie straturile prea groase! |
|
|
![]()
|
|
Si s-a facut lumina! Mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Ca tot suntem la capitolul make-up for dummies (no offence marioana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar eu asa ma simt), imi explicati si mie va rog ce as putea sa fac cu urmatorul produs: Ideal Light, Brush-on Illuminator de la EL. Iluminam ce? Si cum? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
No offence..si eu ma simt foarte incepatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Highlighter este doar nuanta SoftPink de la Ideal Light, restul sunt corectoare normale. Il pui pe zonele pe care pica lumina natural si pe cele pe care vrei sa le evidentiezi (de exemplu osul pometilor).
Rog un moderator sa mute discutia la topicul potrivit, cel cu produse. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Pink multumesc pentru lamurire. Cosmetica decorativa ziceti, ha? Si nu ziceti rau deloc cat ma priveste pe mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu eu sunt autoarea titlului dar suna bine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oricum, asteptam intrebari... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:01 PM |
|