![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Retineti, va rog, ca grupul este restrictionat si scopul lui NU este sa il accesam doar ca sa ne uitam la alte membre.
Cine nu pune poze in maxim 12 ore de la primirea accesului, il pierde. Acesta este un lucru de bun-simt pentru a ne proteja de intrusi. Pentru a fi membra : - Obligatoriu este nevoie de minim 100 de postari pe forum. - Obligatoriu este sa va precizati userul pe care il folositi pe forum. Nota: Daca esti deja membra a Grupul utilizatoarelor eLady.ro, primesti acceptul si aici chiar daca nu ai inca 100 de postari. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am dat add. O sa pun poze azi-maine. Deocamdata ma doare capul de mor, doar pe partea dreapta, si trebuie sa ajung la studio. Am un chef sa stau 3 ore in trafic de nu va spun!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am dat ok ul.
|
|
|
![]()
|
|
Serinuca, nu ti-am aprobat contul. Nu ai nici un post pe forum si nu vad motivul pentru care ai dori sa te uiti la noi cind ni ai incercat nici macar sa ne cunosti.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Azi pun si eu poze,trebuie sa-mi fac mai actuale ,ca de cand aveam saizeci si ceva de kile am gramada!
|
|
|
![]()
|
|
Baga, tare as vrea sa te vaz si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pana la noapte bag!
|
|
|
![]()
|
|
Gata ,bagat trei poze,doua de anul trecut una de aseara!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Baga, tare as vrea sa te vaz si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ca as fi tare curioasa.... Ba da, chiar sunt foarte curioasa, hai sa fim cinstite. Eu nu vad decat albumul Tatianei si al meu. Pentru celelalte Montiace am restrictie ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Celelalte nu am pus poze inca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:20 PM |
|