![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
tocmai mi-a adus sotul analizele unei secretii , in care mi-au iesit urmatoarele:streptococ grup B, micoza prezenta(candida albicans...(combinatie mai reusita nici ca se putea).....
v-ati confruntata cu unul din aceste 3 diagnostice? nu gasesc mai nimic despre acest streptococ grup B, si, ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare este faptul ca nu se trateaza decat cu antibiotic (din sursele gasite de mine). pe naturaplant am gasit un tratament homeopat, ceea ce ma duce cu gandul ca ar fi posibila tratarea acestui strptococ B prin remedii homeopate, lucru pe care-l voi sesiza medicului saptamana viitoare. in plus, mai am o rana pe col inca din timpul sarcinii si pe care cica o tratez: mi-a recomandat niste ovule si Diclofenac supozitoare, pe care nu le suport deloc (le elimin foarte repede). daca stiti un tratament care in cazul vostru a dat rezultate pentru unul din aceste diagnostice, v-as ramane recunoscatoare... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:10 AM |
|