![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
De aproximativ 2 saptamani am inceput un tratament pe baza de enzime deorece am observat ca tenul meu se irita groaznic in urma peelingului pe baza de granule, chiar daca foloseam unul foarte delicat (poate unul dintre cele mai usoare peelingur de pe piata de acest gen).
De cand folosesc acest peeling enzimatic de doua ori pe saptamana am observat ca nu mai am piele descuamata si iritatia tenului meu s-a redus considerabil. De considerat totusi faptul ca acest gen de peeling inlatura mult mai multa piele moarta si, in consecinta, trebuie folosit un factord e protectie solara zilnic. Daca nu este folosit acest factor tenul va suferi crunt in urma petelor solare, arsurilor, etc. Deci cam asta ar fi singurul inconvenient. Anumiti medici recomanda cure de 4-6 saptamani cu un astfeld e peeling semestrial, altii spun ca e ok sa-l folosim 1-2 ori pe saptamana mereu. Important de stiut este si faptul ca pe piata exista o sumedenie de astfeld e peelinguri si unele pot fi foarte agresive (pot arde tenul destul de grav) daca timpul de actionare nu este exact ca cel din instructiuni. Eu am cautat variante ce nu sunt asa agresive. Sunt curioasa ce anume ati folosit voi de acest gen, mai ales branduri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 12:12 AM |
|