![]() ![]() |
| kalua |
Jan 28 2006, 12:48 PM
|
|
Musafir |
In primul rand ma intereseaza daca exista posibilitatea de-a practica sportul asta in tara: unde, cu barca sau cu lift, vitezele si preturile.
In al doilea rand in strainatate. :-* |
|
|
|
| bulina |
Jan 30 2006, 03:23 PM
|
|
Musafir |
In tara nu mai stiu ce si cum este- in multe lacuri se interzisese din cauza pescuitului .
Eu nu am skiat niciodata cu lift, doar barca cu motor si skijet. In general cand iti cauti resortu unde sa mergi in vacanta verifici daca au ski nautic. Daca mergi All inclusive - unele il au inclus (In Cuba de exemplu eu asa am ales resortu, sa aibe si ski nautic inclus si te dai pina nu mai poti:)) Pentru invatat e mai simplu in lac, nefiind valuri, mai exista pontoane si e mai usor de invatat plecatul de pe ponton (asa se zice, eu am invatat direct din apa). Daca stii sa skiezi pe zapada e foarte simplu. Si e super , merita!!! |
|
|
|
| kalua |
Jan 30 2006, 09:25 PM
|
|
Musafir |
Eu cu all inclusive nu ma duc nicaieri cat traiesc (sau poate cand oi fi baba in carje, de nu pot sa fac mai multi pasi) :P
Mai stii viteza maxima a barcii? Aveau traseu de slalom (cu balize fixe)? Care resort din Cuba? Iar despre startul de pe ponton la incepatori :morideris: sa ma fi vazut pe mine cum am facut un salto in apa, schiurile ramanand pe ponton. Cand am ajuns iar la suprafata ma uitam dupa schiuri prin apa, sa le-adun... ;D |
|
|
|
| kalua |
Apr 9 2007, 08:34 PM
|
|
Musafir |
A-nceput sezonul si cu ocazia asta a venit si-un nenea fotograf, il pun aici pe domnul casei calare pe farfurie (daca eu nu-s in stare sa fac nici macar o flotare, macar el sa salveze reputatia familiei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ):
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_6790.jpg) |
|
|
|
Apr 10 2007, 05:17 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Super tare poza(si barbatul), Kalua!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 5th November 2025 - 04:57 AM |
|
|