![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am luat azi 250 ml de ulei de argan. Cica face minuni pentru par, unghii, piele...
O sa va spun rezultatele dupa ce il testez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, e super. Combina-l cu unt de shea si ulei de cocos pentru par si fa-ti o masca. O sa-ti placa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E fain pe piele si pe par. Sa vad de unde gasesc unt de shea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana de la ce firma? Eu am avut unul no name si pt par a fost ok (nimic wow) dar folosit pe piele mi-au iesit cosuri de la el.
L-am incercat si pe cel de la sephora de la josie maran si a fost fff naspa, iarasi cosuri. In general tolerez mai bine uleiurile decat cremele simple in ciuda tenului acneic. |
|
|
![]()
|
|
Trebuie sa ma uit - de la plafar lam luat si sintr foarte multumita de el pina acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 15-December 14 Member No.: 12,697 ![]() |
Produsele care contin ulei de argan sunt scumpe si unele nici nu merita... O sa imi cumpar si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 45 Joined: 23-February 15 Member No.: 12,763 ![]() |
Toate produsele care sunt folosite pentru oprirea caderii parului au in componenta urzica, coada calului si magneziu. Sunt elemente esentiale pentru sanatatea firului de par.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:35 AM |
|