![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 29-July 15 Member No.: 12,915 ![]() |
M-am apucat de sala serios si as dori daca exista printre voi persoane care au luat repede in greutate masa musculara, sa-mi dea si mie niste sfaturi.
Multumesc! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 22-November 16 Member No.: 13,260 ![]() |
Pentru masa musculara eu am luat intr-o perioada metadrol. E bunicel, dar nu chiar la ce ma asteptam eu.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 7-December 16 Member No.: 13,267 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 4-February 15 Member No.: 12,746 ![]() |
Daca se fac exercitii sustinute in fiecare zi apare si definirea muscularea. Exista pe internet mai ales o gramada de carticele pdf cu exercitii bune pentru definire, dar trebuie cautat.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mai ales, trebuie facute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 20-March 15 Member No.: 12,807 ![]() |
In primul rand daca se doreste obtinerea unei mase musculare sanatoase atunci exercitiile fizice trebuie sa se faca in fiecare zi si intr-un mod corect. Apoi o atentie sporita trebuie sa se acorde alimentatiei. Daca nu te pricepi cere sfatul unui nutritionist. Consecventa este cea care face diferenta. Daca respecti aceste reguli in fiecare zi dupa o anumita perioada te vei bucura de aspectul corpului tau.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 45 Joined: 23-February 15 Member No.: 12,763 ![]() |
Si metadrolul este un supliment care poate ajuta la cresterea masei musculare intr-o perioada scurta de timp!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 45 Joined: 23-February 15 Member No.: 12,763 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:21 PM |
|